Σεπόλια: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δημοσίευση: 9 Μαΐου 2021, 01:52

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο για λογαριασμό του Disney+.

<a href="/nea/cristobal-balenciaga-moda-kai-drama/69643">"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα

O διευθυντής του Athens Film Office, Στάθης Καλογερόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια στις 16 Μαΐου, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο έλληνας σούπερ σταρ του NBA.

«Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω, τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» είπε ο κ. Καλογερόπουλος.

H ελληνική εταιρεία παραγωγής θα αναπλάσει το γήπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και, σύμφωνα με τον κ. Καλογερόπουλο, τους έχει ζητηθεί να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές και να συνεργαστούν με τον δήμο Αθηναίων, την αστυνομία, να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις, καθώς πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα γίνει στη χώρα.

Το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions που έχει αναλάβει την παραγωγή για την Ελλάδα θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, καθώς θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα και πιο συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου σε σπίτι στην οδό Δράμας, στο οποίο θα ζει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το σενάριο της ταινίας.

Θες να κάνεις έμμισθη πρακτική στην Disney;

Πρώτη δημοσίευση: 9 Μαΐου 2021, 01:52
Ενημέρωση: 9 Μαΐου 2021, 01:52

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos