Σάιμον Πεγκ & Νικ Φροστ ξανά μαζί

Σάιμον Πεγκ & Νικ Φροστ ξανά μαζί
Δημοσίευση: 6 Aug 2019, 12:32
Συντάκτης:

Αγαπάμε Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ, βλέπουμε ξανά άνετα Cornetto Trilogy (Shaun of the Dead / Hot Fuzz / The World's End).

ΣΧΕΤΙΚΑ"Utopia" made in USA season 1: Υπέρμετρη υπερβολή

Έχουν να δουλέψουν καιρό μαζί, έστω και αν έχουν έκτοτε εμφανιστεί παρεάκι (μαζί με άλλους) στην μεγάλη οθόνη, στα «Paul» & «Slaughterhouse rulez».

Αποφάσισσαν να συνεργαστούν ξανά, αυτή την φορά σε ένα πρότζεκτ που το δούλευαν καιρό τώρα. Θα κάνουν παραγωγή και θα γράψουν για την Amazon, το «Truth Seekers», όπου ένα δίδυμο κυνηγών φαντασμάτων διατηρούν την δική τους διαδικτυακή σειρά και έχουν γίνει διάσημοι, όμως στην επόμενη αποστολή τους θα μπλέξουν με κάτι πιο τρομακτικό απ’ότι νόμιζαν και μια συνομωσία που απειλή την ανθρώπινη φυλή.

Προφανώς και θα πρωταγιστήσουν, τα 8 επεισόδια είναι ημίωρα και μας κάνει σαν μια παρωδία μεταξύ Conjuring & Ghostbusters.

Μακάρι!

Update 23/7/20: Το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και είναι όπως το περιμένουμε. Στο καστ επίσης ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ και η Έμμα Ντ'Άρσι από το "Wanderlust"

Update 24/9/20: Επίσημο full trrailer διασκεδαστικότατο, όχι όμως όσο το άθλιο περουκίνι του Σάιμον Πεγκ! Και τα 8 επεισόδια θα στριμάρουν στο Amazon στις 30 Οκτωβρίου. 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

On the rocks

On the rocks

Το reunion της Σοφία Κόπολα με τον Μπιλ Μάρεϊ σε ταινία μεγάλου μήκους, είναι...
7 ώρες
Μια νέα γυναίκα

Μια νέα γυναίκα

Το είδωλο της Paula στον καθρέφτη αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τη κωμικοτραγική φύση...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870