Πως ο νέος James Bond γλύτωσε το streaming

Πως ο νέος James Bond γλύτωσε το streaming
Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2020, 09:53
Συντάκτης:

Παραλίγο να το βλέπαμε και αυτό και αν συνέβαινε θα αποτελούσε ένα βαρύ πλήγμα στο στάτους τιμής της κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ"Project 007": Ο James Bond γίνεται video game

Το Variety το έγραψε πρώτο, οι φήμες γιγαντώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, τελικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το στούντιο της MGM ψάχτηκε για να πουλήσει τα δικαιώματα του «No time to die» στην σε streaming κολοσσούς, αλλά το ποσό που ζήτησαν κρίθηκε και ήταν αδιανόητα υψηλό.

Τα 600 εκατομμύρια δολλάρια που απαίτησαν από το Netflix και την Apple (τους δύο ενδιαφερόμενους) κρίθηκαν εντελώς ασύμφορα, καθώς η τιμή  αφορούσε την αγορά της ταινίας μόνο για την αμερικάνικη αγορά, δίνοντας την δυνατότητα στην MGM να βγάλει την ταινία στις αίθουσες στις αγορές του υπόλοιπου κόσμου.

Οι εκπρόσωποι της MGM προφανώς αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες («δεν σχολιάζουμε φήμες»), η ουσία όμως είναι ότι έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο κάτι τέτοιο, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchise στην ιστορία να εξετάζεται η πιθανότητα να διανεμηθεί κατευθείαν σε streaming πλατφόρμα δηλαδή, να μην θεωρείται ανέκδοτο, αλλά να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία ταινία στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί τον πράκτορα 007 έχει ήδη υποστεί δύο αναβολές λόγω της πανδημίας, οι οποίες έχουν κοστίσει στην εταιρεία παραγωγής ήδη περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Τότε θα δούμε τον νεό James Bond στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2020, 09:53
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870