Πώς να λουφάρετε με Netflix στον εργασιακό σας χώρο

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2019, 14:57
Συντάκτης:

Το Netflix Hangouts είναι μια νέα επέκταση (extension) του Chrome που μας διευκολύνει τη ζωή, καθώς πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε το Netflix στον χώρο εργασίας μας, χωρίς να μας «παίρνουν χαμπάρι» οι συνάδελφοι και οι ανώτεροί μας.

Είναι πολύ απλό, αν και η πολύπλοκη σκέψη πίσω από αυτή την κίνηση είναι εμφανής: πώς θα μπορώ να απολαμβάνω τη σειρά μου όταν είμαι στη δουλειά; Μπορείτε να πάτε στη σειρά που θέλετε να δείτε και να πατήσετε το εικονίδιο του extension που βρίσκεται στο μενού του Chrome. Το αποτέλεσμα; Ανοίγει ένα παράθυρο με μια ψεύτικη βιντεο-συνομιλία (συγκεκριμένα ένα ψεύτικο conference call) τεσσάρων ατόμων. Για την ακρίβεια θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την σειρά που σας ενδιαφέρει στο κάτω δεξιά κουτάκι, όταν στα υπόλοιπα τρία θα εμφανίζονται άγνωστοι συνάδελφοι που θα «εργάζονται».

Εξαρτάται βέβαια και πόσο παρατηρητικοί είναι και οι συνάδελφοί σας. Αν βλέπετε μια σειρά όπως το “Stranger Things” θα είναι λίγο δύσκολο να αγνοήσει κάποιος τα demogorgons ή τα demodogs όταν ταυτόχρονα θα «συνομιλούν» τρείς άγνωστοι για δουλειά.

Η επέκταση έρχεται από τους ανθρώπουν του Mschf Internet Studios, που κατά τα χρόνια μας έχουν προσφέρει και άλλα διάφορα ιντερνετικά αξιοπερίεργα, όπως το κανάλι Slack με το έπαθλο των 1.000 δολλαρίων για τον πρώτο που μάντευε κάθε «λέξη της ημέρας», ή όπως το αξιαγάπητο avatar “Tabagotchi” που πέθαινε με όσες πιο πολλές καρτέλες ανοίγαμε στο browser. Το Netflix Hangouts έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους τρόπους που μπορούμε να τεμπελιάζουμε στην δουλειά. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκουμε και άλλα, όπως το extension που δείχνει το Twitter σαν να είναι συνομιλίες, ή ιστοσελίδες που εμφανίζουν το Reddit σαν το Outlook, ή το newsfeed του Facebook σαν ένα spreadsheet του Excel. Ιδιοφυές, δεν νομίζετε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ