Ουίλεμ Νταφόε και Άζια Αρτζέντο στη νέα ταινία του Έιμπελ Φεράρα

Δημοσίευση: 24 Φεβ. 2024, 18:25
Συντάκτης:

Πριν λίγες ημέρες προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου ην Μπερλινάλε η νέα δουλειά του Abel Ferrara, το ντοκιμαντέρ Turn in the Wound, που συνδυάζει αρχειακό υλικό από τον πόλεμο στην Ουκρανία και περφόρμανς της Πάτι Σμιθ.

<a href="/nea/o-oyilem-ntafoe-apektise-asteri-toy-sti-leoforo-tis-doxas/69258">Ο Ουίλεμ Νταφόε απέκτησε το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ουίλεμ Νταφόε απέκτησε το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας

Παρόλα αυτά, είναι ήδη έτοιμος για την επόμενη ταινία του, το American Nails, μια μοντέρνα γκανγκστερική ιστορία επηρεασμένη από αρχαία τραγωδία με πρωταγωνιστές την Asia Argento και τον αγαπημένο του Willem Dafoe. Οι δύο ηθοποιοί είχαν ξανά πρωταγωνιστήσει σε ταινία του το 1998 στο New Rose Hotel και το 2007 στο Go Go Tales. Για τον Dafoe θα είναι η όγδοη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη ενώ η Argento πέραν των δυο προαναφερθέντων ταινιών, συμμετείχε και στην προηγούμενη δουλειά του, το Padre Pio (2022).

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το American Nails παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση μιας σύγχρονης Φαίδρας σε έναν γκανγκστερικό κόσμο βιαιότητας και εκδίκησης. Αυτή η βλάσφημη θα μπορούσαμε να πούμε επαναπροσέγγιση της τραγωδίας του Ευριπίδη, φέρνει την Argento ενάντια στα ανδροκρατούμενα υπολείμματα εξουσίας στην σκιά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στην σύγχρονη Ιταλία.

Το σενάριο υπογράφει ο Ferrara με την Rossella De Venuto και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ιταλία. Δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από μια γνήσια Abel Ferrara ταινία και τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών σίγουρα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos