Το «Oppenheimer» είναι η πιο εμπορική βιογραφική ταινία όλων των εποχών

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 13:01
Συντάκτης:

Το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν συνεχίζει απτόητο την εισπρακτική του πορεία παντού και τα αποτελέσματα έγιναν πλέον κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά.

<a href="/nea/i-rosia-ypostirizei-oti-barbie-kai-oppenheimer-den-antapokrinontai-stis-axies-tis-horas/68706">Η Ρωσία υποστηρίζει ότι "Barbie" και "Oppenheimer" δεν ανταποκρίνονται στις αξίες της χώρας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ρωσία υποστηρίζει ότι "Barbie" και "Oppenheimer" δεν ανταποκρίνονται στις αξίες της χώρας

Πλέον μπήκε στην κινηματογραφική ιστορία καθώς ξεπέρασε το «Bohemian Rhapsody»  και πλέον είναι η πιο κερδοφόρα βιογραφική ταινία όλων των εποχών, με 913 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως και... ακολουθεί συνέχεια.

Η ταινία για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen είχε σταματήσει στα 902 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Το Oppenheimer ανέβηκε και στην τρίτη θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών του 2023 αλλά και της φιλμμογραφίας του Νόλαν, ξεπερνώντας ακόμα και τα «The Dark Knight» και «The Dark Knight Rises» όσον αφορά τα έσοδα στο ταμείο.

Και κάτι τελευταίο: αν η ταινία του Νόλαν κερδίσει το Όσκαρ, θα αποτελέσει την 2η πιο κερδοφόρα ταινία που βραβεύεται με το χρυσό αγαλματίδιο, μετά το «The Lord of the Rings: The Return of the King» (1,1 δις εισπράξεις) το 2003.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
14966
Feelgood
13837
Tanweer
8254
Tanweer
6294
Dogman, από την Spentzos Dogman, από την Spentzos