Όλη η φιλμογραφία των The Callas στο Cinobo

Δημοσίευση: 29 Απριλίου 2024, 16:01
Συντάκτης:

To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη την κινηματογραφική φιλμογραφία των The Callas, 

<a href="/nea/greek-classics-sto-cine-paris/69990">Greek Classics στο Cine Paris</a>ΣΧΕΤΙΚΑGreek Classics στο Cine Paris

Το μουσικό ντουέτο συγκρότημα των Άρη και Λάκη Ιωνά πειραματίζεται με την τέχνη σε πολλές μορφές της και τα τελευταία χρόνια και με το σινεμά. 

Με αφορμή την πρόσφατη ταινία τους Mets που προβλήθηκε στο περυσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το Cinobo θα την προβάλει, όπως και τις άλλες τρεις ταινίες των The Callas (Lustlands, The Great Eastern, Sick) 

Aναλυτικά: 

Lustlands
Λάκης και Άρης Ιωνάς, 2013
Το κινηματογραφικό ντεμπούτο των Callas είναι ένα απολαυστικό πείραμα πάνω στο καυτό ελληνικό καλοκαίρι, χωρίς καμιά διάθεση σοβαροφάνειας.

The Great Eastern
Λάκης και Άρης Ιωνάς, 2017
Εμπνευσμένοι από τον Μεγάλο Ανατολικό του Ανδρέα Εμπειρίκου και με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ύδρας, οι Callas μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι σε αναζήτηση μιας ουτοπίας με όχημα τη φιλία, τον έρωτα και το πάθος.

Sick
Λάκης και Άρης Ιωνάς, 2021
Ένα πειραματικό, χειροποίητο φιλμ, φτιαγμένο με κινητά κατά την διάρκεια της καραντίνας σε Αθήνα και Λος Άντζελες. Ποιητικό, ίντερνετ ρομάντσο για την απομόνωση και τα υπαρξιακά προβλήματα που αναβλύζουν από τα ευθεία ή τα κυκλικά γαριδάκια.

Μets
Λάκης και Άρης Ιωνάς, 2023
«Το βράδυ, στο Παγκράτι» μια νέα ζωή ξεκινά από τα απομεινάρια μιας καθημερινής ανίας που ούτε η πανδημία δεν μπόρεσε να ανακόψει. Το ερωτικό γράμμα των Callas στη γειτονιά τους, το Μετς, ψάχνει το αντίδοτο στην αστική μοναξιά, που μπορεί να είναι ένα πρόσωπο ή μια νέα στάση ζωής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos