Ο Τζόνι Ντεπ παντρεύεται 20χρονη Ρωσίδα χορεύτρια

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2019, 14:39
Συντάκτης:

Mπορεί ο προηγούμενος γάμος του με το οντέλο και ηθοποιό Άμπερ Χερντ να έληξε επεισοδιακά, ο Τζόνι Ντεπ επανακάμπτει στα ερωτικά του και αλλεπάλληλα δημοσιεύματα τον θέλουν να παντρεύεται ξανά.

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

Αυτή την φορά με την 21χρονη Ρωσίδα χορεύτρια και μοντέλο Πολίνα Γκλεν, με την οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε δημόσια θέα πέρυσι στην Μόσχα, στο περιθώριο της περιοδείας του 55χρονου σταρ με την μπάντα του εκεί.  

Φέτος, το ζευγάρι εντοπίστηκε ξανά σε τρυφερές στιγμές στο Βελιγράδι και ενώ ο Ντεπ βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Η Daily Mail επιμένει ότι δυο τους γνωρίστηκαν πέρσι σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες, ενώ η νεαρή χορεύτρια είχε αποκαλύψει σε άνθρωπο του περιβάλλοντός της, ότι ο Ντεπ της είχε ζητήσει να πάνε μαζί στη Μόσχα για να γνωρίσει την οικογένειά της.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Πολίνα εδώ και μερικούς μήνες μένει μαζί με τον Ντεπ στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες και μάλιστα έχει υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας (ΔΗΛΑΔΗ;), κάτι που υπογράφουν όσοι μένουν στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, ειδικά μετά την έκβαση του γάμου του με την Άμπερ Χερντ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos