Ο Τζον Μάλκοβιτς έρχεται στο Ηρώδειο

Δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2022, 04:04
Συντάκτης:

Ο πραγματικά σπουδαίος και πολύ αγαπημένος μας Τζον Μάλκοβιτς, θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου με το πρότζεκτ «The Music Critic» που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Αλεξέι Ιγκούντσμαν.

<a href="/nea/o-tzon-malkovits-papas-ston-agio-petro-tis-romis/60299">Ο Τζον Μάλκοβιτς Πάπας στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζον Μάλκοβιτς Πάπας στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης

Ο Σούμαν «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος».

Ο Ιγκούντσμαν δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο Μάλκοβιτς ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Μάλκοβιτς», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Piazzolla και πολλών άλλων.

Το πρότζεκτ αποτελεί σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου που πέρυσι είχε φέρει την Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο με το «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις¨.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το άνοιγμα της προπώλησης των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2022, 04:04
Ενημέρωση: 1 Ιουλίου 2022, 04:04
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Prey

Prey

Θα το βρείτε: Disney+

Το στερνοπαίδι του Predator στριμάρει Disney Plus και εννοείται θερίζει χωρίς να παίρνει αιχμαλώτους.
1 ημέρα