Ο Τζον Κραζίνσκι συνεχίζει με κωμωδία και δυνατό καστ.

Δημοσίευση: 2 Νοε. 2021, 14:18
Συντάκτης:

Στηρίζουμε Τζον Κραζίνσκι, ο οποίος μετά τα δύο «A quiet place» και τα γυρίσματα στην Αθηνα για την 3η σεζόν Jack Ryan, αλλάζει εντελώς ύφος και συνεχίζει με μια κωμωδία που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει.

<a href="/nea/tzon-krazinski-kai-natali-portman-sti-nea-tainia-toy-gkai-ritsi/69275">Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι

Η οποία ίσως να μην είναι και συνηθισμένη: το Hollywood Reporter περιγράφει το «Imaginary friends» ως μια κωμωδία φαντασίας που θα περιγράφει τον φανταστικό κόσμο ενός παιδιού με την φαντασία του.

Οκ, όι κάτι υποσχόμενο εδώ μέχρις εδώ, μιας και δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή στην δημοσιότητα, αλλά ακολουθούν τα όμορφα.

Εκτός από τον Κραζίνσκι (που θα κρατήσει και έναν από τους βασικούς ρόλους), στο καστ συμφώνησαν και θα βρίσκονται ο Ράιαν Ρέινολντς, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ με φόρα από τον νέο Ιντιάνα Τζόουνς (αλλά και το σενάριο στο No Time To Die), όπως επίσης και η έμπειρη Βρετανή καρατερίστρια Φιόνα Σο («Χάρι Πότερ», «Τrue Blood», «Killing Eve»).

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για έξοδο στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Είναι σίγουρο ότι θα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες με ανυπομονησία.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos