Ο Τζάρεντ Λέτο ξεκίνησε δικό του Cinema Club για την καραντίνα

Ο Τζάρεντ Λέτο ξεκίνησε δικό του Cinema Club για την καραντίνα
Δημοσίευση: 25 Μαρτίου 2020, 15:13
Συντάκτης:

Μπορεί να άργησε να μάθει τα νέα της εξάπλωσης του κορονοιού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Τζάρεντ Λέτο δεν θα βοηθήσει στην κατάσταση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στο κλίμα αισιοδοξίας που ξεκίνησε με πάνω από 20 celebrities ανάμεσά τους οι Γκαλ Γκαντότ, Σάρα Σίλβερμαν και Γουίλ Φέρελ να τραγουδάνε το “Imagine” του Τζον Λένον, ενώ άλλοι διάσημοι όπως ο Ράιαν Ρέινολντς, η Μπλέικ Λάιβλι και η Ριάνα να δωρίζουν εκατομμύρια για την μάχη κόντρα στην πανδημία, o 48χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το “Jared Leto Cinema Club” κατά του κορονοϊού είναι γεγονός.

Το cinema club έκανε την εκκίνηση με το “Ferris Buller’s Day Off” και ο Λέτο κάλεσε τους φαν του να παρακολουθήσουν σε Netflix, Amazon, YouTube ή iTunes ενώ δήλωσε πως θα μοιράζεται επιτόπου τις σκέψεις του μέσω Twitter.

Η απόφαση του Λέτο έρχεται λίγες μόνο μέρες αφότου εξήγησε στο κοινό ότι οι 12 μέρες απομόνωσης για διαλογισμό τον κράτησαν μακριά από τις συνταρακτικές εξελίξεις που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και προέτρεψε όλους να μείνουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463