Ο Τζάρεντ Λέτο είναι ο εφιάλτης του Spiderman

Δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2018, 20:17
Συντάκτης:

Ο ιστός του Spider-Man έχει αρχίσει να απλώνεται και να διευρύνεται. Η Sony έκλεισε τον Jared Leto για να παίξει στο spinoff «Morbius», που θα αφορά τον ομώνυμο αντίπαλο του Spider-Man. Σύμφωνα με πηγές του Variety, ο σκηνοθέτης του «Safe House» και του «Life», Daniel Espinosa, θα αναλάβει τα ηνία της ταινίας.

<a href="/nea/o-tzarent-leto-tha-ginei-o-karl-lagkerfelnt/67119">Ο Τζάρεντ Λέτο θα γίνει ο Καρλ Λάγκερφελντ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζάρεντ Λέτο θα γίνει ο Καρλ Λάγκερφελντ

Ο Leto είχε ακουστεί ότι συνδέεται με το πρότζεκτ, αλλά όχι απόλυτα μέχρι να μάθει ποια θα ήταν η κατεύθυνση της ταινίας. Έτσι, ζήτησε να συναντηθεί με διάφορους σκηνοθέτες που θα αναλάμβαναν την ταινία. Με τον Espinosa συναντήθηκαν τον προηγούμενο μήνα στην Γερμανία, όπου ο ηθοποιός είχε βρεθεί με το συγκρότημα Thirty Seconds to Mars για συναυλία, και έτσι έκλεισε η συνεργασία.

Οι Avi Arad και Matt Tolmach θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας (είναι παραγωγοί και του «Venom», ενώ ήταν και του «Amazing Spider-Man») μαζί με τον Lucas Foster («Mr and Mrs Smith»). Το σενάριο υπογράφουν οι Burk Sharpless και Matt Sazama, που δούλεψαν στο «Lost in Space» του Netflix.

O Morbius δημιουργήθηκε το 1971 από τον συγγραφέα Roy Thomas και τον καλλιτέχνη Gil Kane για το «Amazing Spider-Man #101». Ήταν ένας επιστήμονας που προσπαθούσε να θεραπεύσει τον εαυτό του από μία ασθένεια του αίματος, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε, αφού απέκτησε βαμπιρικά χαρακτηριστικά, όπως να πίνει αίμα. Στην αρχή εμφανιζόταν σποραδικά σε κόμικς της Marvel, μέχρι να έρθει η δικαίωσή του και να αποκτήσει την δική του σειρά το 1992, το «Morbius the Living Vampire», με 32 τεύχη μέχρι τον Απρίλιο του 1995.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν μέσα στην χρονιά. Τον Οκτώβριο η Sony θα κυκλοφορήσει μία άλλη ταινία για έναν αντιήρωα, τον «Venom», ενώ το 2019 θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man: Far From Home». Ο Leto πάντως είναι πλέον γνώστης των ταινιών βασισμένες σε κόμικς, έχοντας υποδυθεί τον Joker και παρά τις αμφίσημες εντυπώσεις ίσως να ξαναντυθεί ο αγαπημένος κακός του Batman, ενώ αυτήν την περίοδο παρουσιάζει το νέο του album «America». Ο Espinosa έχει ξανασυνεργαστεί με την εταιρεία για το «Life», αλλά και το επερχόμενο «Red Platoon», οπότε μάλλον έχουν μείνει ικανοποιημένοι μαζί του. Να δούμε αν ο Leto θα πείσει περισσότερο τους φανς ως ο βαμπιρ-επιστήμονας. Στο καστ Τζάρεντ Χάρις και Τζέι Κέι Σίμονς.

Update 14/1/20: "What's up Doc?". Πρώτο τρέιλερ.

Update 7/12/20: Μετά από πολλούς μήνες σιωπής και τις ανακατατάξεις που προφανώς προκέκυψαν λόγω κορονοϊού, το φιλμ επιστρέφει με τρέιλερ προορισμένο για την αγορά της Ιαπωνίας.

Στις αμερικανικές αίθουσες έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του στις 22/1/2022. Αυτό είναι επιτέλους το επίσημο τρέιλερ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos