Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και οι ηθοποιοί της Marvel

steven sorderberg
Δημοσίευση: 24 Νοε. 2019, 14:57
Συντάκτης:

Ο Steven Soderbergh μετά την ταινία που έκανε για το Netflix με την Meryl Streep και τον Gary Oldman για τα Panama Papers, ετοιμάζει νέα ταινία στην οποία μάλιστα θα βρεθούν ξανά τρείς ηθοποιοί από το σύμπαν της Marvel.

ΣΧΕΤΙΚΑO Στίβεν Σόντερμπεργκ θα σχεδιάσει την τελετή Όσκαρ 2021

Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο θέμα του εγκλήματος με πρωταγωνιστές τους Josh Brolin, Don Cheadle και Sebastian Stan. Η ταινία θα τοποθετείται στο Ντιτρόιτ των 50s με επίκεντρο τρεις εγκληματίες που θα υποδύονται οι τρεις ηθοποιοί. Το σενάριο αναλαμβάνει ο Ed Solomon (Men in Black), ο οποίος συναντά εκ νέου τον Soderbergh μετά το Mosaic που είχαν δημιουργήσει για το HBO. Για το νέο τους εγχείρημα ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια στέγη ωστόσο με αυτά τα ονόματα είναι βέβαιο πως θα βρεθεί. Η παραγωγή της ταινίας φαίνεται πως θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι με προσωρινό τίτλο «Kill Switch» ενώ αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πάντως ο Soderbergh βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο αν σκεφτεί κανείς τις δύο ταινίες που έκανε πρόσφατα για το Netflix, το «The Laundromat» και το «High Flying Bird», την παραγωγή του «The Report» του Scott Z. Burn και την προετοιμασία της νέας του ταινίας «Let Them All Talk» με Meryl Streep, Lucas Hedges, Gemma Chan, Dianne Wiest για το νέο HBO Max.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση:: 24 Νοε. 2019, 14:57
Ενημέρωση: 24 Νοε. 2019, 14:57
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870