Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και οι ηθοποιοί της Marvel

Δημοσίευση: 24 Νοε. 2019, 14:57
Συντάκτης:

Ο Steven Soderbergh μετά την ταινία που έκανε για το Netflix με την Meryl Streep και τον Gary Oldman για τα Panama Papers, ετοιμάζει νέα ταινία στην οποία μάλιστα θα βρεθούν ξανά τρείς ηθοποιοί από το σύμπαν της Marvel.

<a href="/nea/keit-mplanset-kai-maikl-fasmpenter-sti-nea-tainia-toy-stiven-sontermpergk/69324">Κέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚέιτ Μπλάνσετ και Μάικλ Φασμπέντερ στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο θέμα του εγκλήματος με πρωταγωνιστές τους Josh Brolin, Don Cheadle και Sebastian Stan. Η ταινία θα τοποθετείται στο Ντιτρόιτ των 50s με επίκεντρο τρεις εγκληματίες που θα υποδύονται οι τρεις ηθοποιοί. Το σενάριο αναλαμβάνει ο Ed Solomon (Men in Black), ο οποίος συναντά εκ νέου τον Soderbergh μετά το Mosaic που είχαν δημιουργήσει για το HBO. Για το νέο τους εγχείρημα ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια στέγη ωστόσο με αυτά τα ονόματα είναι βέβαιο πως θα βρεθεί. Η παραγωγή της ταινίας φαίνεται πως θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι με προσωρινό τίτλο «Kill Switch» ενώ αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πάντως ο Soderbergh βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο αν σκεφτεί κανείς τις δύο ταινίες που έκανε πρόσφατα για το Netflix, το «The Laundromat» και το «High Flying Bird», την παραγωγή του «The Report» του Scott Z. Burn και την προετοιμασία της νέας του ταινίας «Let Them All Talk» με Meryl Streep, Lucas Hedges, Gemma Chan, Dianne Wiest για το νέο HBO Max.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos