Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο γιος του, Σάια ΛαΜπεφ

Δημοσίευση: 28 Aug 2019, 17:17
Συντάκτης:

Την πρώτη συνεργασία Ρόμπερτ Ντε Νίρο κα Σάια ΛαΜπεφ πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στην μεγάλη οθόνη καθώς ο σκηνοθέτης Τζόσουα Μάικλ Στερν (των “Jobs” & "Swing Vote") θα βρίσκεται πίσω από τη κάμερα για το δράμα με τίτλο “After Exile” που πραγματεύεται έναν πρώην απατεώνα και τον επίσης πρώην εγκληματία πατέρα του.

<a href="/nea/gotham-awards-2023-oi-nikites-kai-psalidi-ston-rompert-nte-niro/69101">Gotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑGotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Αναλυτικά, στο σενάριο που επιμελήθηκαν οι Άντονι Θορν και Μάικλ Τόβο (με τον τελευταίο να αντλεί λεπτομέρειες από την ζωή του) συναντούμε τον Μάικ Ντιλέινι (τον υποδύεται ο ΛαΜπεφ) ο οποίος έχοντας εκτίσει την ποινή του για την δολοφονία ενός αθώου κατά την διάρκεια ληστείας επιστρέφει σπίτι όπου εκεί, μαζί με τον πρώην εγκληματία πατέρα του και νυν αλκοολικό (στον ρόλο το ΝτεΝίρο), θα προσπαθήσουν να σώσουν τον νεότερο αδερφό του από μία ζωή καταδικασμένη στα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα. Η ταινία φέρει έντονα το δραματικό στοιχείο και το δύσκολο μονοπάτι προς την συγχώρεση και την εξιλέωση, των γιων αλλά και του πατέρα.

Για τις υποκριτικές ικανότητες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν γίνεται να αμφιβάλλουμε, ειδικά τώρα μετά την θεόσταλτη συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Το “After Exile” όμως θα είναι και η ευκαιρία του ΛαΜπεφ ο οποίος δεν τα πήγε και άσχημα στο “Honey Boy”, να υπενθυμίσει στο κοινό το δικό του ταλέντο. Η Σεϊλίν Γούντλεϊ θα υποδυθεί το love interest του πρωταγωνιστή. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
42992
Feelgood
18784
Neo
2440
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos