Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την Lady Gaga

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την Lady Gaga
Δημοσίευση: 2 Νοε. 2019, 13:14
Συντάκτης:

Μετά την σειρά του Ryan Murphy για τον θάνατο του Versace, σειρά έχει μια ταινία για την δολοφονία του Guccio Gucci αλλά και γενικότερα για την συγκεκριμένη οικογενειακή δυναστεία, και μάλιστα με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga.

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στις ρίζες

Ο Ridley Scott θα σκηνοθετεί, η Lady Gaga θα υποδύεται την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, που την παράτησε το 1985 μετά από δώδεκα χρόνια γάμου για μια νεότερη γυναίκα και η περιέργειά μας ήδη έχει αρχίσει να φουντώνει. Μάλιστα η Patrizia δεν άφησε να περάσει τόσο εύκολα το θέμα του χωρισμού καθώς ενορχήστρωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της το 1995, αποκτώντας το προσωνύμιο η Μαύρη Χήρα. Μια πράξη που την οδήγησε στην φυλακή μέχρι και το 2016.

Μετά το «A Star is Born», η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται έτοιμη να δεχτεί όποια πρόκληση συνεργαζόμενη μάλιστα με τον σπουδαίο και παράλληλα άνισο Scott. Μετά το «All the Money in the World» για την απαγωγή του νεαρού Getty, τον γοητεύει για άλλη μια φορά μια πραγματική ιστορία και μια σκοτεινή ιστορία σε μια πλούσια οικογένεια. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Roberto Bentivegna, βασισμένος στο βιβλίο της Sara Gay Forden, «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed». Η ταινία δεν έχει βρει ακόμα εταιρεία διανομής, με τον Ridley και την Giannina Scott να είναι ανάμεσα στους παραγωγούς. Πάντως ο Ridley Scott ετοιμάζει πρώτα το ιστορικό δράμα «The Last Duel» με τον Ben Affleck, τον Matt Damon και τον Adam Driver, εκτός του ότι έχει ανακοινωθεί δεύτερος «Gladiator». Μάλλον θα περιμένουμε ακόμα για τους Gucci.

Update 6/4/20: Μπορεί όλες σχεδόν οι streaming υπηρεσίες να "σφάχτηκαν" στα πόδια του Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά εκείνος απέρριψε όλες τις προτάσεις και προτίμησε τελικά να συνεργαστεί με το στούντιο της MGM, διότι επέμεν πολύ στην ευρεία διανομή στις αίθουσες. Και πολύ καλά έκανε. Και μάλιστα ανακοίνωσαν και ημερομηνία εξόδου: 24 Νοεμβρίου 2021. 

Δημοσίευση: 2 Νοε. 2019, 13:14
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463