Ο Ράσελ Κρόου στο αμερικανικό remake του Προφήτη

Ο Ράσελ Κρόου στο αμερικανικό remake του Προφήτη
Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2020, 19:51
Συντάκτης:

Κάποιος λόγος θα υπήρχε που εδώ και δέκα χρόνια το αμερικανικό remake στον Προφήτη του Ζακ Οντιάρ, όλο και κάπου σκάλωνε. Η ομάδα παραγωγής της Paramount δεν δείχνει να πτοείται από τέτοιες... λεπτομέρειες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ"Unhinged": Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στις ΗΠΑ μετά το lockdown

Και τελικά αποφάσισε να τρέξει την δική της εκδοχή στο γαλλικό φιλμ που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών του 2009, επίσης 9 βραβεία Σεζάρ, ενώ ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ ξενόλγωσσης ταινίας.  Ο Ταχάρ Ραχίμ ήταν ο νεαρός Μάλικ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή με ποινή έξι ετών. Εκεί, τον προσεγγίζει ο αρχηγός μιας συμμορίας φυλακισμένων, του αναθέτει κάποιες "αποστολές", με αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, αλλά παράλληλα να "τρέχει" και την δική του ατζέντα... Ο Ράσελ Κρόου θα υποδυθεί τον αρχηγό της συμμορίας, το φιλμ θα λέγεται "American son". 

Το ανησυχητικό είναι η επιλογή κάποιου Άντριου 'Rapman' Ονγουμπόλου στην σκηνοθεσία, ένας Βρετανός ράπερ που μέχρι στιγμής έχει σκηνοθετήσει μια σειρά στο YouTube, "Shiro's Story" (με 7,5 εκατομμύρια views) και το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του, "Blue Story". Ίσως διέκριναν κάποιο σπάνιο ταλέντο, όλα θα φανούν στις οθόνες μας, ενθαρρυντικό είναι πάντως το γεγονός ότι την σεναριακή διασκευή θα επιμεληθεί ο έμπειρος Ντένις Λιχέιν (Mystic River, Gone Baby Gone, Mr. Mercedes, Live By Night").

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2020, 19:51
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680