Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ αποκτά την δική του σειρά

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2022, 14:42
Συντάκτης:

Προκάλεσε εντύπωση, συζητήθηκε αναλογικά πολύ περισσότερα συγκριτικά με τα λεπτά on screen παρουσίας του, ήταν αναμενόμενο όλο αυτό να «εξαργυρωθεί»

<a href="/nea/prequel-toy-it-tha-ginei-seira-sto-ivo-max/67830">To prequel του &quot;It&quot; θα γίνει σειρά στο ΗΒΟ Μax</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo prequel του "It" θα γίνει σειρά στο ΗΒΟ Μax

O Κόλιν Φάρελ θα δει τον Πιγκουίνο που ερμήνευσε στον Batman του Ματ Ριβς να επιστρέφει στο σύμπαν του Γκόθαμ Σίτι, στην spin-off σόλο τηλεοπτική σειρά που εγκρίθηκε και θα προχωρήσει σε παραγωγή από το HBO Max.

«Ο κόσμος που έφτιαξε ο Ματ Ριβς για το "The Batman" αξίζει να ιδωθεί μέσα από το βλέμμα του Οσβαλντ Κόμπλποτ». Είμαι ενθουσιασμένος για την συνέχεια της εξερεύνησης του χαρακτήρα που αναδύεται μέσα από το σκοτάδι και γίνεται ο Πιγκουίνος. Θα επιστρέφει στους δρόμους του Γκόθαμ για λίγη τρέλα παραπάνω», ήταν το σχόλιο του ενθουσιασμένου Κόλιν Φάρελ.

Ο Ματ Ριβς θα είναι παραγωγός της σειράς, η Λορέν ΛεΦρανκ («Agents of S.H.I.E.L.D.», «Hemlock Grove») γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει την επιμέλεια των επεισοδίων.

Τουλάχιστον δεν πήγαν χαμένες οι αμέτρητες ώρες μακιγιάζ και ετοιμασίας για το περιβόητο κοστούμι:

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ