Ο νέος "Νονός ΙΙΙ" έχει τρέιλερ

Ο νέος "Νονός ΙΙΙ" έχει τρέιλερ
Δημοσίευση: 18 Νοε. 2020, 15:30
Συντάκτης:

Η Τρίτη ταινία του «Νονού» δεν είναι σε καμία περίπτωση μια κακή ταινία, αλλά υστερεί. Πολύ. Σε σύγκριση με τα δύο αριστουργήματα που έχουν προηγηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Φράνσις Φορντ Κόπολα προτείνει 10 ταινίες που πρέπει να έχεις δει

Είναι όμως από πολλούς ένα παρεξηγημένο φιλμ και την ίδια άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και ο δημιουργός της τριλογίας, Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ο 81χρονος δημιουργός αποφάσισε, 30 χρόνια μετά την έξοδο του 3ου Νονού στις αίθουσες, να παρουσιάσει το «The Godfather III Coda: The Death of Michael Corleone), μια νέα εκδοχή της ταινίας με νέο μοντάζ, διαφορετική εισαγωγή και διαφορετικό τέλος.

Το ‘Νονός ΙΙΙ’ (με καστ Αλ Πατσίνο, Άντι Γκαρσία, Νταϊάν Κίτον, Τάλια Σάιρ, Σοφία Κόπολα, Τζορτζ Χάμιλτον) μιλούσε για την προσπάθεια του Michael να απομακρυνθεί από την παρανομία και το οργανωμένο έγκλημα, πριν διαπιστώσει ότι αυτό ήταν κάτι σχεδόν ανέφικτο να συμβεί. 

Ο Κόπολα μόνταρε ξανά το φιλμ προσπαθώντας να δείξει (ίσως πιο ξεκάθαρα) πως στην ουσία συνοψίζει τα προηγούμενα δύο γράφοντας έναν επίλογο στο έπος του, αλλά και να αποκαταστήσει την -κατά την γνώμη του- άδικη αντιμετώπιση που δέχθηκε από πλειοψηφία κριτικών και κοινού.

Ακολουθεί το φρέσκο τρέιλερ, αλλά και ένα featurette με τον Κόπολα να εξηγεί τον σκοπό του νέου cut.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Above Suspicion

Above Suspicion

Ένας πράκτορας του FBI, σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, προσπαθεί να αναδυθεί επαγγελματικά...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870