O Mισέλ Γκοντρί, ένα ερωτικό τρίγωνο και μια μαύρη τρύπα

Δημοσίευση: 16 Νοε. 2020, 14:20
Συντάκτης:

Τόσα και τόσα μυθιστορηματικά ρομάντζα έχουν χτιστεί κινηματογραφικά σχετικά με ερωτικά τρίγωνα.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Ποτέ όμως για ένα sci-fi ρομάντζο για ερωτικό τρίγωνο που αφορά μια φυσικό, τον πρώην της και μια μαύρη τρύπα του διαστήματος!

Μισό, τα καλά τώρα ξεκινάνε.

Θα το σκηνοθετήσει ο Μισέλ Γκοντρί για την Amazon Prime, ο οποίος θα μεταφέρει κινηματογραφικά το βιβλίο του Τζόναθαν Λέθεμ (έγραψε και το Motherless Brooklyn που έκανε ταινία πέρυσι ο Έντουαρντ Νόρτον), «As She Climbed Across the Table».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: Μια Φυσικός, η Άλις Κομπς, δημιούργησε μαζί με τους συναδέλφους της, ένα κενό, μια τρύπα στο διάστημα, την οποία ονόμασαν Lack. Ο Lack απορροφά ένα ρόδι, λαμπτήρες, μια κάλτσα αργίλου. Περιφρονεί τα παπιγιόν, τσεκούρι πάγου και τα αυγά πάπιας. Για την Άλις, αυτή η επιλεκτικότητα μεταφράζεται ως ακαταμάχητη προσωπικότητα. Για τον πρώην της (που νιώθει ακόμη συναισθήματα) Φίλιπ, ο Lack είναι ένας ασυναγώνιστος αντίπαλος:  μπορεί να ξανακερδίσει την καρδιά της Άλις όταν έχει να συγκριθεί με κάτι που δεν έχει ελαττώματα;

Προφανώς όλο αυτό ακούγεται τέλειο για τον 57χρονο δημιουργό των Eternal Sunshine Of A Spotless Mind, The Science Of Sleep & Kidding.

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη: την σεναριακή προσαρμογή θα επιμεληθεί ο Τζο Πένχαλ του Mindhunter!

O άνθρωπος που μπήκε στο μυαλό διάσημων serial killers θα αναλάβει να προσωποποιήσει μια μαύρη τρύπα σαν αντίζηλο σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Μάλιστα.

 

Πρώτη δημοσίευση: 16 Νοε. 2020, 14:20
Ενημέρωση: 16 Νοε. 2020, 14:20
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos