Ο Μαντς Μίκελσεν δεν είναι φαν της μεθόδου στην υποκριτική

Δημοσίευση: 12 Απριλίου 2022, 17:35
Συντάκτης:

Ο Μαντς Μίκελσεν δε γουστάρει την υποκριτική της μεθόδου, τη βρίσκει αστεία, θεωρεί ότι είναι μια μ@λ@κία και μισή.

<a href="/tainies/i-gi-tis-epaggelias/68972">Η Γη της επαγγελίας</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Γη της επαγγελίας

Με αφορμή μια συνέντευξη για ν απροωθήσει το «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», ο 56χρονος Δανός σταρ, παραδέχθηκε ότι θεωρεί όλη αυτή την διαδικασία υπερτιμημένη: «Μια μ@λ@κία. Και αν το φιλμ είναι κακό, τι νομίζεις ότι κατάφερες; Να εντυπωσιαστώ που δεν βγήκες από τον χαρακτήρα; Από την ταινία έπρεπε να έχεις βγει. Πώς προετοιμάζεσαι για έναν serial killer δηλαδή; Παρακολουθείς φόνους για μία διετία ξερωγώ;»

Ρωτήθηκε πως θα χειριζόταν για παράδειγμα το γεγονός της συνύπαρξής του σε μια ταινία, με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ηθοποιό μάλλον συνώνυμο της μεθόδου:

«Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, δεν έχω τίποτα εναντίον του τρόπου με τον οποίο προετοιιμάζεται, απλά δεν το βρίσκω σημαντικό για να το κάνω και εγώ και νομίζω ότι επισκιάζει και την συνολική του ερμηνευτική προσπάθεια. Και να ξέρετε ότι θα το απολάμβανα στα γυρίσματα να προσπαθούσα να τον κάνω να «λυγίσει» και να ξεχαστεί για λίγο!

Τα media συνέχεια αναφέρουν λένε 'Θεέ μου, το πήρε τόσο σοβαρά, άρα πρέπει να είναι φανταστικός, ας του δώσουμε ένα βραβείο'. Και μετά όλοι μιλούν γι' αυτό και το πράγμα αποκτά υπόσταση…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos