Ο Louis C.K. στην Αθήνα

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2019, 20:28
Συντάκτης:

H stand up comedy έχει παρουσιάσει σχετική έξαρση στην χώρα μας σαν εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης και όλα δείχνουν ότι πλέον η Ελλάδα αποτελεί προορισμό για κάποιους πολύ καλούς εκπρόσωπους του είδους από την χώρα που ξεκίνησε: τις ΗΠΑ.

Μετά την περισινή παράσταση του Jim Gaffigan και ενώ ο Jim Jefferies έχει ήδη ανακοινωθεί για τον Δεκέμβριο, μόλις μάθαμε για ένα «καυτό» χαρτί: ο Louis C.K. έρχεται στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος θα δώσει μία παράσταση το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Piraeus 117 Academy και μία την Κυριακή 14 Ιουλίου στην Ιερά Οδό του Κεραμεικού, με την ηλεκτρονική προπώληση μάλιστα να έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια να ξεκινάν από 28 ευρώ.

Και να έχουν εξαντληθεί!

Με την Hub Events που διοργανώνει την βραδιά να μην ειδοποίησε ποτέ με σχετικό δελτίο τύπου ούτε για τον ερχομό του, αλλά ούτε και για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια. Αστειότητες.

Προφανώς η παράσταση του Louis C.K. εμπεριέχει μεγάλο hype, καταρχήν αρνητικό, αφού τα τελευταία δύο χρόνια ο κωμικός απασχόλησε τη δημοσιότητα για την χυδαία σεξουαλική του συμπεριφορά. Πριν 1,5 περίπου χρόνο κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από πέντε γυναίκες συναδέλφους του, κάτι το οποίο παραδέχθηκε κι ο ίδιος με δημόσια ανακοίνωσή του λίγες μέρες αργότερα. Απτόητος, πριν περίπου 10 μήνες ο Louis C.K. ξεκίνησε ξανά τις stand-up παραστάσεις, όπου δεν εμφανίζεται και τόσο μετανοιωμένος για τις πράξεις του, αντίθετα η σάτιρα είναι πολύ περισσότερο καυστική και προκλητική.

Και αν κρίνουμε από τον τίτλο του σόου που θα παρουσιάσει στην Αθήνα («“Louis CK is trying new material.  XXX  Adults only»), το πιάσαμε το υπονοούμενο.

 

 

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2019, 20:28
Συντάκτης:
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ σκηνοθετεί Μέριλ Στριπ, Σίρσα Ρόναν και Τιμοτέ Σαλαμέ

Οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζα Μέι Αλκοτ αφορούν στην ιστορία της ενηλικίωσης τεσσάρων αδελφών...
18 ώρες

"Glow" season 3: Τρέιλερ σκέτη ακολασία!

Η σειρά του Netflix “GLOW” a.k.a. “Gorgeous Ladies of Wrestling” έκανε την εμφάνισή της...
18 ώρες

Η Σόφι Τέρνερ θέλει να γίνει Boy George

Μετά το «Game Of Thrones» και τους «X-Men», η Σόφι Τέρνερ εξετάζει τους επόμενους...
18 ώρες