O Λεονάρντο Ντι Κάπριο απέχει το 2020. Έχει πρόγραμμα

Δημοσίευση: 15 Μαρτίου 2020, 15:52
Συντάκτης:

Μετά τον επιτυχημένο του ρόλο στο “Once Upon a Time in Hollywood” του Κουέντιν Ταραντίνο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φαίνεται ότι θα απέχει από την μεγάλη οθόνη για το 2020 χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι θα αποσυρθεί από την βιομηχανία. Ο ηθοποιός αγαπημένων ταινιών όπως “Titanic”, “The Aviator” και “The Wolf of Wall Street” δεν έχει δικαιολογήσει την αποχή του όμως υπάρχουν κάποια πιθανά σενάρια για αυτήν την απόφασή του.

<a href="/nea/o-skorseze-tha-kanei-tainia-gia-ton-sinatra-me-ton-nti-kaprio-protagonisti/69766">Ο Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή

Η πρώτη εξήγηση δείχνει προς την πλευρά των Όσκαρ και στο γεγονός ότι παρά την φετινή του υποψηφιότητα για Α’ Ανδρικό Ρόλο, ο ηθοποιός έχασε το Χρυσό Αγαλματίδιο, το δεύτερο που θα έπαιρνε σπίτι του μετά από εκείνο για την ερμηνεία του στο “The Revenant”. Παρόλα αυτά, ο Ντι Κάπριο είδε τον συμπρωταγωνιστή του Μπραντ Πιτ να παραλαμβάνει το πρώτο του Όσκαρ για ερμηνεία (ως παραγωγός είχε λάβει το 2014 για το “12 Years a Slave”) και ενώ αμφότεροι δήλωσαν πως απόλαυσαν τον καιρό των γυρισμάτων, πιθανόν ο ίδιος να πληγώθηκε που έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην σκηνή ως νικητής.

Βέβαια, οι υποψηφιότητές του στο παρελθόν (πέντε συνολικά εκτός της φετινής) είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες στον χρόνο με το “What’s Eating Gilbert Grape” να κάνει την αρχή το 1994, να συνεχίζει το “The Aviator” το 2004, το “Blood Diamond” το 2007, το “The Wolf of Wall Street” το 2014 και να καταλήγει στο “The Revenant” το 2016.  Ίσως, αυτός να είναι ο τρόπος του 45χρονου ηθοποιού να δίνει τον χρόνο στον εαυτό του να κάνει τις σωστές επιλογές , φρέσκιες και ενδιαφέρουσες, αλλά και να κρατάει το κοινό σε μία αναμονή για την εμφάνισή του χωρίς να το κουράζει με την συνεχή παρουσία του σε πολλές παραγωγές.

Ωστόσο, ο Ντι Κάπριο δεν σταματά να δουλεύει και η συμμετοχή στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην επερχόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε “Killers of the Flower Moon” το αποδεικνύει. Η ταινία που τώρα βρίσκεται σε γυρίσματα, αφορά την αληθινή ιστορία μελών της φυλής Osage και τις δολοφονίες τους  και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.    

Ο επόμενος πρωταγωνιστικός του ρόλος θα είναι στην ταινία “The Black Hand” η οποία θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Στέφαν Τάλτι και στην ιστορία ενός αστυνομικού που θέλει να τιμωρήσει κάποιες από τις πιο βίαιες συμμορίες της Νέας Υόρκης. Μετά από πολλές αναβολές, σειρά έχει το “The Devil in the White City” βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Έρικ Λάρσεν το οποίο ακολουθεί τον serial killer H.H. Holmes και τα εγκλήματά του στο Σικάγο του 1983.

Τέλος, μία ακόμα συνεργασία Ντι Κάπριο-Σκορσέζε έχει ανακοινωθεί για το μέλλον και μάλιστα για το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu στο οποίο θα μεταφέρουν ένα αυτοβιογραφικό δράμα για τον 26ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Θίοντορ Ρούσβελτ. Φυσικά, στο σενάριο του Σκοτ Μπλούμ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου αλλά πέρα από αυτήν την πληροφορία δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο σχετικά με την παραγωγή.                     

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos