Ο Κρις Έβανς είναι ο Buzz Lightyear

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2020, 20:45
Συντάκτης:

Η Pixar δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise κινουμένων σχεδίων, το Toy Story, και έτσι σκοπεύει να επεκτείνει το σύμπαν του. Ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ταινία για τον Buzz Lightyear, έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς ταινιών. Η ταινία ανακοινώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, όταν η Disney ανακοίνωσε όλα τα μελλοντικά της πλάνα. Στην σκηνοθεσία θα δούμε τον Angus McLane, που συνσκηνοθέτησε και το Finding Dory με τον Andrew Stanton. Ο Captain America, Chris Evans, θα δώσει την φωνή του στον Buzz. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑΤo «Soul» της Pixar κατευθείαν στο Disney Plus

«Σε μια πρώτη ματιά θα πείτε αυτή είναι μια ταινία Toy Story. Εντάξει, μην βιάζεστε. Όταν φτιάχναμε το πρώτο Toy Story, φτιάξαμε τον Buzz Lightyear με την ιδέα ότι είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε κουλ χαρακτήρα από κάποιο επικό blockbuster. Οπότε, έπειτα από τόσα χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη ταινία. Είναι μια ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας, χωρίς να μοιάζει σε τίποτα από όσα έχουμε κάνει έως τώρα», όπως ανέφερε ο Pete Doctor από την Pixar.

Ίσως πολλοί αναρωτηθούν γιατί την φωνή θα την δώσει ο Chris Evans αντί του Tim Allen που έδινε μέχρι τώρα την φωνή του. Ο λόγος είναι αφενός γιατί είναι ένα origin story, οπότε θέλουν κάποιο νεότερο για την νεότερη εκδοχή αλλά βάσει των όσων είπε ο Doctor, δεν θα δούμε τόσο το παιχνίδι Buzz Lightyear, αλλά τον ήρωα από την ταινία blockbuster στην οποία βασίστηκε το παιχνίδι του Toy Story. Επομένως, στην ουσία πρόκειται για διαφορετικό ήρωα.

Ο MacLane που θα σκηνοθετήσει την ταινία είναι πολύ έμπειρος και σχετικός με τις ταινίες της Pixar καθώς έχει δουλέψει ως animator σε κάθε ταινία της Pixar από το A Bug’s Life μέχρι το Toy Story 3. Επίσης δούλεψε στον σχεδιασμό χαρακτήρων για το Monsters, Inc και το The Incredibles. Στην σκηνοθεσία βέβαια δεν τον έχουμε δει πολλές φορές, οπότε μένει να δούμε το αποτέλεσμα. 

Eπίσημο τρέιλερ. Στις αίθουσες 16 Ιουνίου 2022. 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 12 Δεκ. 2020, 20:45
Ενημέρωση: 27 Οκτ. 2021, 19:08
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
26441
Feelgood
11743
Feelgood
3456