Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει ταινία "Django/Zorro"!

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει ταινία "Django/Zorro"!
Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2019, 15:23
Συντάκτης:

Το διαβάσαμε στο έγκυρο Deadline, οπότε θεωρητικά τουλάχιστον έχει βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑO Tαραντίνο θα σκηνοθετήσει spin-off σειρά από το "Κάποτε στο Χόλιγουντ"

Ένα από τα μελλοντικά σχέδια του Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται να είναι η κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ "Django/Zorro", καθώς συμφώνησε με τον Τζερόν Καρμάικλ (The Carmichael Show) για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, το οποίο βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ των Dynamite Entertainment και DC Comics. Η σειρά κόμικς είναι sequel στην ταινία "Django Unchained" του Ταραντίνο, ενώ γράφτηκε από τον Tάρα και τον Ματ Βάγκνερ και αποτελείται από επτά τεύχη.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Django, ο οποίος παραμένει κυνηγός κεφαλών παρά το γεγονός ότι καταζητείται. Κάποια στιγμή, συναντά τον μεγάλο πλέον σε ηλικία, Diego de la Vega, γνωστό και ως Zorro. Θα συνεργαστούν, με τον Django να κατέχει την θέση του σωματοφύλακα του Diego και θα προσπαθήσουν να ελευθερώσουν τον κόσμο από τη σκλαβιά.

Αυτό που μας «καίει» είναι φυσικά αν ο Ταραντίνο θα το σκηνοθετήσει κιόλας, ή θα παραμείνει στον ρόλο του παραγωγού. Και φυσικά αν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τζέιμι Φοξ, αλλά και το υπόλοιπο καστ.

Περισσότερες πληροφορίες προφανώς προσεχώς, προς το παρόν αναμένουμε στις 22 Αυγούστου το «Once Upon a Time in Hollywood»!

Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2019, 15:23
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ