Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει ταινία "Django/Zorro"!

Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2019, 15:23
Συντάκτης:

Το διαβάσαμε στο έγκυρο Deadline, οπότε θεωρητικά τουλάχιστον έχει βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ«QT8: The First Eight»: Ένα ντοκιμαντέρ για τον Κουέντιν Ταραντίνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα μελλοντικά σχέδια του Κουέντιν Ταραντίνο φαίνεται να είναι η κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ "Django/Zorro", καθώς συμφώνησε με τον Τζερόν Καρμάικλ (The Carmichael Show) για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, το οποίο βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ των Dynamite Entertainment και DC Comics. Η σειρά κόμικς είναι sequel στην ταινία "Django Unchained" του Ταραντίνο, ενώ γράφτηκε από τον Tάρα και τον Ματ Βάγκνερ και αποτελείται από επτά τεύχη.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Django, ο οποίος παραμένει κυνηγός κεφαλών παρά το γεγονός ότι καταζητείται. Κάποια στιγμή, συναντά τον μεγάλο πλέον σε ηλικία, Diego de la Vega, γνωστό και ως Zorro. Θα συνεργαστούν, με τον Django να κατέχει την θέση του σωματοφύλακα του Diego και θα προσπαθήσουν να ελευθερώσουν τον κόσμο από τη σκλαβιά.

Αυτό που μας «καίει» είναι φυσικά αν ο Ταραντίνο θα το σκηνοθετήσει κιόλας, ή θα παραμείνει στον ρόλο του παραγωγού. Και φυσικά αν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τζέιμι Φοξ, αλλά και το υπόλοιπο καστ.

Περισσότερες πληροφορίες προφανώς προσεχώς, προς το παρόν αναμένουμε στις 22 Αυγούστου το «Once Upon a Time in Hollywood»!

Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2019, 15:23
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Knives Out - Στα μαχαίρια - 5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Σπέντζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Prodigal son" season 1: "Εύκολο"

"Prodigal son" season 1: "Εύκολο"

Σύνοψη: Ο Μάλκομ Μπράιτ εργάζεται ως δημιουργός προφίλ δολοφόνων στο NYPD και εξαιτίας μιας...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
54986
Spentzos
26000
Tulip
11298
Odeon
8400