Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σκηνοθετεί τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2019, 12:24
Συντάκτης:

Ο Γκιγέρμο Ντελ Τόρο επιστρέφει μετά το διάλειμμα ενός έτους από τη σκηνοθεσία μετά το βραβευμένο με Όσκαρ «Shape of water» και αναμένεται να συνεργαστεί με ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Holyywood αυτή την στιγμή.

<a href="/nea/o-skorseze-tha-kanei-tainia-gia-ton-sinatra-me-ton-nti-kaprio-protagonisti/69766">Ο Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σκορσέζε θα κάνει ταινία για τον Σινάτρα με τον Ντι Κάπριο πρωταγωνιστή

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο remake του «Nightmare Alley», ενός φιλμ νουάρ του 1947, το οποίο ο Μεξικάνος δημιουργός θα σκηνοθετήσει, αλλά θα επιμεληθεί και την σεναριακή προσαρμογή του.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του «κράχτη» ενός τσίρκου, τον οποίο υποδύθηκε ο Τάιρον Πάουερ, ο οποίος σχεδιάζει μια απάτη για να κλέψει το κόλπο ενός μέντιουμ και να φύγει για το Σικάγο μαζί με την όμορφη Μόλι, η οποία είναι καλλιτέχνης του τσίρκου. Εκεί, γίνεται μέντιουμ της καλής κοινωνίας, κερδίζοντας πολλά χρήματα, αλλά και αρκετή έπαρση ώστε να θέλει να χρησιμοποιήσει τη γυναίκα του για άλλη μια, αδίστακτη αυτή τη φορά απάτη.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επίσημες ανακοινώσεις και υπενθυμίζουμε τα υπόλοιπα πρότζεκτ που αναμένεται να τρέξει ο Ντελ Τόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos