Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί ξανά τον Τζέισον Στέθαμ

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2020, 16:28
Συντάκτης:

Μετά το πρόσφατο «The Gentlemen», ο Γκάι Ρίτσι ετοιμάζει την επόμενη κινηματογραφική ταινία του με πρωταγωνιστή τον παλιό του γνώριμο, Τζέισον Στέιθαμ.

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Ο 53χρονος σταρ έφτιαξε την καριέρα του με τα "Δύο καπνισμένες κάννες"/1998 και "Snatch"/2000, ενώ το 2005 συνεργ'αστηκε για 3η φορά με τον 52χρονο δημιουργό, αυτή την φορά για το "Revolver"

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία θα έχει τίτλο «Wrath of man» και θα είναι κατασκοπικό θρίλερ.

Ο Στέιθαμ θα υποδυθεί τον Orson Fortune, έναν πράκτορα της MI6 ο οποίος επιστρατεύεται από μια υπηρεσία πληροφοριών, την «Five Eyes» με σκοπό να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση ενός οπλικού συστήματος τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να διαταράξει την παγκόσμια τάξη. Μαζί του θα έχει και έναν διστακτικό συνεργάτη, έναν πράκτορα της CIA που είναι ειδικός στην τεχνολογία και μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε όλο τον κόσμο, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τους τα εργαλεία και την γοητεία τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή.

Σας είχαμε γράψει σχετικά πριν έναν χρόνο.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Ιβάν Άτκισον και Μαρν Ντέιβις (The Gentlemen, Wrath of Man), ενώ στο καστ προς το παρόν τουλάχιστον, συμπεριλαμβάνονται οι Σκοτ Ίστγουντ και Τζος Χάρτνετ. 

Update: Η ταινία αναμένεται 7 Μαϊου, προς το παρόν έχουμε ποστεράρα και τρέιλερ που είναι όσο μερακλίδικο πρέπει, με τον Τζέισον Στέθαμ να δίνει πόνο αναζητώντας τον δολοφόνο του παιδιού του. Δηλαδή έχει και κίνητρο. Φανταστείτε τι μας περιμένει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos