Ο Batman θα συναντήσει τον Thor

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2020, 18:31
Συντάκτης:

Σύμφωνα με τα Collider και The Hollywood Reporter, ο Κρίστιαν Μπέιλ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συμμετοχή στο επερχόμενο «Thor: Love and Thunder».

<a href="/nea/i-magki-tzilenhal-skinothetei-ton-kristian-mpeil-sti-nyfi-toy-frankenstain/68563">Η Μάγκι Τζίλενχαλ σκηνοθετεί τον Κρίστιαν Μπέιλ στη «Νύφη του Φρανκενστάιν»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Μάγκι Τζίλενχαλ σκηνοθετεί τον Κρίστιαν Μπέιλ στη «Νύφη του Φρανκενστάιν»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπέιλ («The Fighter»/2011), πρωταγωνίστησε στην τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον Batman, οπότε είναι πολύ πιθανό να συμβεί ένα άτυπο crossover μεταξύ DC & Marvel…

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της χρονιάς, με τον Τάικα Ουαϊτίτι ξανά στην σκηνοθεσία, ενώ στους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Κρις Χέμσγουόρθ (Thor), Νάταλι Πόρτμαν (Τζέιν Φόστερ) και Τέσα Τόμσον (Βαλκυρία).

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο του Μπέιλ, στοιχηματίζουμε πάντως ότι θα πρόκειται για ρόλο κακού…

Update 6/3/20: Το επιβεβαίωσε η εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, Τέσα Τόμσον, σε συνέντευξή της στο ΕΤ Νow: "Ο Christian Bale θα παίξει τον απόλυτο κακό στο φιλμ, κάτι φανταστικό. Έχω διαβάσει το σενάριο. Δεν μπορώ να σας πω πολλά. Θα περάσουμε τέλεια. Ο Taika γράφει και σκηνοθετεί. Θα δείτε οικεία πρόσωπα, αλλά και νέους ανθρώπους".

Update11/12/20: Το ανακοίνωσε και επίσημα χθες η Disney+. Ο Μπέιλ θα υποδυθεί τον Gorr, τον "Σφαγέα των Θεών", ο οποίος κληρονομεί υπερφυσικές δυνάμεις και προσπαθεί να εξοντώσει όλους τους Θεούς, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την οικογένειά του που δολοφονήθηκε από έναν εξ'αυτών, ενώ έχει άσχημο παρελθόν με τον Thor και τον Loki. Mια χαρά ακούγεται και σίγουρα μιλάμε για μεγάλο upgrade στο franchise. Στις αίθουσες αναμένεται 6 Μαϊου 2022.

Update: Παίζει ωραία μπαλίτσα η Marvel για το επερχόμενο "Thor: Love And Thunder". Μόλις ανακοινώθηκε και ο Ράσελ Κρόου για τον ρόλο του Δία (ελληνική μυθολογία στο σύμπαν της Marvel; τέλος πάντων). Epic.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos