Ο Άντι Σέρκις και ο Ηρακλής

Δημοσίευση: 1 Οκτ. 2021, 19:11
Συντάκτης:

Ο Άντι Σέρκις συνεχίζει τις κινηματογραφικές προκλήσεις, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο βασιλιάς του ερμηνευτικού motion capture, ο Ceasar και το Gollum του σινεμά, ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την μεταφορά στον κινηματογράφο ιας κόμικ ιστορίας με εντονότατο ελληνικό χρώμα.

Πρόκειται για τον ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, Ηρακλή, με τον Σέρκις να συνεργάζεται με τον Άντριου Λέβιτας (Minamata) και με βασικό υλικό μια σειρά επτά βιβλίων τα οποία θα συνδημιουργήσει με τις Scout Comics και Thunder Comics και θα εξελίσσονται το 360 π.Χ. 30 χρόνια μετά τον φόνο του Δία, με τον Ηρακλή να «είναι ένας καταθλιπτικός μέθυσος ενώ οι παλιοί θεοί παλεύουν να παραμείνουν ζωντανοί μετά απο δεκαετίες Χριστιανικής επιρροής».

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, ο 57χρονος Σέρκις έχει δείξει ότι στήνει σιγά σιγά ένα αξιοπρόσεκτο (αν και ετερόκλητο) σκηνοθετικό βιογραφικό (Mowgli: Legend of the jungle, Venom 2) και ελπίζουμε να είναι τουλάχιστον κάτι πιο υποφερτό από τον «Ηρακλή»/2014 του Μπρετ Ράτνερ, με τον Ντουέιν Τζόνσον. Αν και αυτό δεν μοιάζει καθόλου δύσκολο.

Στο μεσοδιάστημα, ο Σέρκις δεν θα παραμελήσει και τα ερμηνευτικά του καθήκοντα: θα τον δούμε τόσο στο Batman του Ματς Ριβς ως Alfred Pennyworth, αλλά και στις «Περιπέτειες του Τεν-Τεν» του Πίτερ Τζάκσον, ως Captain Haddock.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos