Ο Άλις Κούπερ θέλει Τζόνι Ντεπ για το biopic του

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2020, 19:47
Συντάκτης:

Ναι, ο Άλις Κούπερ θα ήθελε πολύ να δει την ζωή του στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα έχει ήδη επιλέξει τον ηθοποιό που θα μπορούσε να τον υποδυθεί.

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφορικά με την επιτυχία διάφορων biopics που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως το “Rocketman” και το “Bohemian Rhapsody”, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ανοιχτός σε μία τέτοια προοπτική και πρόσθεσε ακόμα πως «Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να πεθάνω πρώτα. Βέβαια, συνήθως αφορά μπάντες που είχαν τεράστια εμπορική επιτυχία, ενώ εμείς ήμασταν επιτυχημένοι, πουλήσαμε πολλούς δίσκους αλλά δεν αρέσαμε σε όλον τον κόσμο».

Στην υποθετική ταινία, το πιο σημαντικό κομμάτι προφανώς και θα ήταν ο ίδιος ο Άλις Κούπερ.. .ή μάλλον ο ηθοποιός που θα ρίσκαρε να τον ενσαρκώσει. Φυσικά, ο υποψήφιος θα έπρεπε να είναι αρκετά εκκεντρικός, ευέλικτος και με εμπειρία σε ανάλογους απαιτητικούς ρόλους ώστε να μπορέσει να αποδώσει τον χαρακτήρα στο μέγιστο.

 «Αν ο Τζόνι Ντεπ ήταν περισσότερο όμορφος θα μπορούσε να το κάνει… Βασικά, θα ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί του αρέσει να δέχεται ρόλους που οι υπόλοιποι έχουν απορρίψει. Και τρελαίνεται για τα προσθετικά, θα του προσάρμοζαν την μύτη και όλο το πρόσωπο. Με γνωρίζει πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να με υποδυθεί».  

Ο Άλις Κούπερ ανέπτυξε καλή σχέση με τον Τζόνι Ντεπ μετά την συμμετοχή του στην ταινία “Dark Shadows” το 2012. Αργότερα, μαζί με τον Τζο Πέρι των Aerosmith, δημιούργησαν την ροκ μπάντα “Hollywood Vampires”, με την οποία τίμησαν την μουσική γνωστών ροκ σταρ που πέθαναν από υπερβολές την δεκαετία του ’70. Η μπάντα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ με γκεστ συμμετοχές από θρυλικούς μουσικούς όπως ο Πολ ΜακΚάρντεϊ, ο Ντειβ Γκρολ και ο Τζο Γουολς.  

Η καριέρα του Κούπερ θα ήταν αναμφίβολα από τις πιο ενδιαφέρουσες και ιντριγκαδόρικες ιστορίες για ένα biopic καθώς όχι μόνο απλώνεται για πάνω από πέντε δεκαετίες αλλά περιέχει και το στοιχείο της έκπληξης αφού ο “Godfather of Shock Rock” είναι γνωστός για τα props που χρησιμοποιούσε συχνά στην σκηνή όπως γκιλοτίνες, ψεύτικο αίμα και ερπετά.

Άγνωστο αν όντως θα δούμε μελλοντικά την ζωή του στο σινεμά όμως υπάρχουν άλλα biopics που ήδη έχουν ανακοινωθεί και τα περιμένουμε μέσα στα επόμενα χρόνια. Έλβις Πρίσλει, Μπάντι Χόλι, Γουίτνι Χιούστον, Μπομπ Ντίλαν, Ντέιβιντ Μπόουι και Μάικλ Τζάκσον είναι παραγωγές που έχουν επιβεβαιωθεί ενώ φημολογείται πως και η ζωή της Τζάνετ Τζάκσον ήδη ετοιμάζεται.           

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos