Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της και ο εθισμός στο αλκοόλ μετά από αποβολή

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2019, 15:04

Η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της, με πολλές αποκαλύψεις και μάλιστα προχώρησε σε προδημοσίευση στους New York Times

Η 56χρονη ηθοποιός αναφέρεται στο «Inside Out» στο πως έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, πως είχε αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με την Άστον Κούτσερ που μετά από αυτήν το έριξε στο αλκοόλ, ενώ το 2012 είχε εθιστεί στην κάνναβη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Μπρους Ουίλις.

Για τα παιδικά της χρόνια: Η ηθοποιός εξομολογείται πως ήταν δύσκολα και οι αναμνήσεις που έχει από αυτά, είναι να προσπαθεί με τα μικρά της δάχτυλα να βγάζει από το στόμα της μητέρας της τα χάπια που έπαιρνε. Στην εφηβεία της ανακάλυψε πως ο πατέρας της δεν ήταν ο βιολογικός.

Επίσης, η Μουρ αποκαλύπτει στο βιβλίο πως στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού

Η αποβολή και ο εθισμός στο αλκοόλ: Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Άστον Κούτσερ το 2003, έμεινε έγκυος. Τότε ήταν 42 χρόνων, αλλά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης απέβαλε. Το μωρό ήταν κοριτσάκι και θα το ονόμαζαν, Τσάπλιν-Ρέι.

Μετά την αποβολή, κλείστηκε στον εαυτό της, ενώ σύντομα κατέφυγε στο αλκοόλ θεωρώντας ότι έφταιγε η ίδια που έχασε το μωρό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το 2011 Μουρ και Κούτσερ αποφασίζουν να χωρίσουν. Η ηθοποιός αρχίζει να καπνίζει μαριχουάνα και σύντομα εθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δεν είχε πια κανένα κέφι και διάθεση για ζωή, σχέσεις και καριέρα.

Εξαιτίας του εθισμού διαταράχθηκαν οι σχέσεις της με τις τρεις κόρες της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, αλλά και με τον ίδιο, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos