ΣΕΙΡΕΣ

"The night agent" season 1: Σφιχτοδεμένο, παλαιομοδίτικο και πειστικό

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2023, 02:31
Συντάκτης:

Ένας νέος πράκτορας του FBI γίνεται ήρωας προς στιγμήν, στη συνέχεια εμπλέκεται σε μια πλεκτάνη διαφθοράς way out of his league,

<a href="/home-cinema-streaming/wonderful-story-henry-sugar/68786">The wonderful story of Henry Sugar</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe wonderful story of Henry Sugar

Eνώ προσπαθεί να προστατέψει μια κοπέλα από κάποιους εκτελεστές (που σκότωσαν και τους θείους της, επίσης μυστικούς πράκτορες), οι οποίοι όμως πληρώνονται και κατευθύνονται «από ψηλά».

Από εκεί και πέρα ξεκινά μια σειρά από συνωμοσίες και άφθονη δράση που δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου στα 10 45λεπτα επεισόδια που διαρκεί ο πρώτος κύκλος.

Πολιτικά σκάνδαλα, σχέδια δολοφονιών ηγετών (ξένων) χωρών, άφθονη αγωνία, ανατροπές, αλλά και αναπάντεχη σημασία (και χρόνος) στην λεπτομέρεια για την σκιαγράφηση αρκετών εκ των σημαντικών χαρακτήρων.

Νεύρο, καλές ερμηνείες (χωρίς κάποιον/α σταρ, ξεχωρίσαμε πάντως την Χονγκ Τσάου από το "Τhe whale", την Ιβ Χάρλοου από το "The 100" και τον Ντι Μπι Γουντσάιντ από τα Lucifer & 24), σωστός ρυθμός, τα απαραίτητα cliffhangers, τίποτα πρωτότυπο μεν, αλλά σφιχτοδεμένη δράση και ένα σενάριο συμπαγές χωρίς απιθανότητες και μια παλιομοδίτικη και πειστική ατμόσφαιρα που τελικά σε κερδίζει και ενώ δεν του το είχες με τίποτα. Σου θυμίζει τόσο όσο και λίγο Jack Ryan και λίγο 24. 

Όλα αυτά φυσικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν, διότι παραγωγός και showrunner της σειράς είναι ο Σον Ράιαν του μυθικού «The Shield» (αλλά και του πετυχημένου «S.W.A.T.», οπότε έτσι εξηγούνται πολλά.

Δεν ρισκάρει αλλά δείχνει να κατέχει άριστα το είδος και τρέχει τις εξελίξεις με στιβαρότητα και πίστη στο σενάριό του, ολοκληρώνει την ιστορία του χωρίς εκκρεμότητες και ετοιμάζεται ήδη για δεύτερη σεζόν.

Πρώτη δημοσίευση: 7 Απριλίου 2023, 02:31
Ενημέρωση: 7 Απριλίου 2023, 02:31
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

No one will save you

No one will save you

Θα το βρείτε: Disney+

Ένα από τα καλύτερα θρίλερ της χρονιάς δεν θα το δούμε στις αίθουσες, αλλά...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
26685
Tanweer
14456
Tanweer
11216
Film Group
10266
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos