ΣΕΙΡΕΣ

"The night agent" season 1: Σφιχτοδεμένο, παλαιομοδίτικο και πειστικό

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2023, 02:31
Συντάκτης:

Ένας νέος πράκτορας του FBI γίνεται ήρωας προς στιγμήν, στη συνέχεια εμπλέκεται σε μια πλεκτάνη διαφθοράς way out of his league,

<a href="/home-cinema-streaming/atlas/70021">Atlas</a>ΣΧΕΤΙΚΑAtlas

Eνώ προσπαθεί να προστατέψει μια κοπέλα από κάποιους εκτελεστές (που σκότωσαν και τους θείους της, επίσης μυστικούς πράκτορες), οι οποίοι όμως πληρώνονται και κατευθύνονται «από ψηλά».

Από εκεί και πέρα ξεκινά μια σειρά από συνωμοσίες και άφθονη δράση που δεν σε αφήνει να βαρεθείς καθόλου στα 10 45λεπτα επεισόδια που διαρκεί ο πρώτος κύκλος.

Πολιτικά σκάνδαλα, σχέδια δολοφονιών ηγετών (ξένων) χωρών, άφθονη αγωνία, ανατροπές, αλλά και αναπάντεχη σημασία (και χρόνος) στην λεπτομέρεια για την σκιαγράφηση αρκετών εκ των σημαντικών χαρακτήρων.

Νεύρο, καλές ερμηνείες (χωρίς κάποιον/α σταρ, ξεχωρίσαμε πάντως την Χονγκ Τσάου από το "Τhe whale", την Ιβ Χάρλοου από το "The 100" και τον Ντι Μπι Γουντσάιντ από τα Lucifer & 24), σωστός ρυθμός, τα απαραίτητα cliffhangers, τίποτα πρωτότυπο μεν, αλλά σφιχτοδεμένη δράση και ένα σενάριο συμπαγές χωρίς απιθανότητες και μια παλιομοδίτικη και πειστική ατμόσφαιρα που τελικά σε κερδίζει και ενώ δεν του το είχες με τίποτα. Σου θυμίζει τόσο όσο και λίγο Jack Ryan και λίγο 24. 

Όλα αυτά φυσικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν, διότι παραγωγός και showrunner της σειράς είναι ο Σον Ράιαν του μυθικού «The Shield» (αλλά και του πετυχημένου «S.W.A.T.», οπότε έτσι εξηγούνται πολλά.

Δεν ρισκάρει αλλά δείχνει να κατέχει άριστα το είδος και τρέχει τις εξελίξεις με στιβαρότητα και πίστη στο σενάριό του, ολοκληρώνει την ιστορία του χωρίς εκκρεμότητες και ετοιμάζεται ήδη για δεύτερη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Atlas

Atlas

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Σε ένα πλανήτη μακρυνό η Άτλας είναι η μοναδική επιζών και μαζί με...
9 ώρες
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos