Το Midnight Express παρουσιάζει: "Evil Dead 2"

Δημοσίευση: 17 Φεβ. 2024, 14:31
Συντάκτης:

Η κινηματογραφική λέσχη Midnight Express συνεχίζει τις χειμερινές προβολές της στον κινηματογράφο Opera. 

<a href="/nea/midnight-express-paroysiazeiflash-gordon/69848">Το Midnight Express παρουσιάζει:"Flash Gordon"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Midnight Express παρουσιάζει:"Flash Gordon"

To Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 00.30 θα προβληθεί το Evil Dead 2 του Σαμ Ράιμι.

To υστερικό sequel της πρώτης, άκρως αιματοβαμμένης ταινίας, το εισιτήριο του Σαμ Ρέιμι για μεγάλα πράγματα (στη συνέχεια σκηνοθέτησε την τριλογία Spider-Man), και πιθανότατα η πιο διασκεδαστική νύχτα που θα περάσετε σε σινεμά φέτος.

Σε συνέχεια της πρώτης ταινίας, ο Ας επισκέπτεται την καλύβα στο βουνό μαζί με τη φίλη του Λίντα. Φτάνοντας εκεί, ανακαλύπτουν το «Βιβλίο των Νεκρών», το βασικό εγχειρίδιο των ιεροτελεστιών των Σουμερίων, και την κασέτα του καθηγητή με τη μετάφραση και τις επεξηγήσεις των ιερογλυφικών. Με ξόρκια καλούν ένα αόρατο, απειλητικό πνεύμα από τα δάση, το οποίο επιτίθεται και καταλαμβάνει την ψυχή της Λίντα. Ο Ας για να γλιτώσει αναγκάζεται να την αποκεφαλίσει μ’ένα φτυάρι και να την θάψει στο δάσος. Νωρίς το επόμενο πρωί την ώρα που ο Ας επιχειρεί να φύγει, τα πνεύματα του επιτίθεται με σκοπό να τον καταλάβουν, αλλά σώζεται από το πρώτο φως του ήλιου. Αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, αναγκάζεται να οχυρωθεί στην καλύβα περιμένοντας την επόμενη επίθεση των διαβολικών πνευμάτων η οποία έρχεται νωρίτερα από ότι περίμενε, με πρώτο το πνεύμα της Λίντα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos