Το Metropolis του Φριτζ Λανγκ θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 5 Μαρτίου 2022, 18:33
Συντάκτης:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, το “Metropolis”, η νέα σειρά του Σαμ Εσμαϊλ (“Mr Robot”), πήρε το πράσινο φως από την Apple! Η δραματική σειρά είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Φριτς Λανγκ. Η ταινία του Λανγκ, ένα πραγματικό ορόσημο του βωβού κινηματογράφου και του σινεμά εν γένει, διαδραματίζεται στην φουτουριστική πόλη Metropolis. Εκεί, οι πλούσιοι κάτοικοι απολαμβάνουν έναν πολυτελή και ανέμελο τρόπο ζωής, ενώ στρατιές εργατών δουλεύουν ακούραστα στα επικίνδυνα μηχανήματα που βρίσκονται στα έγκατα της πόλης και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της. Ο Freder Fredersen, γιος του πιο ισχυρού άντρα της πόλης, αφυπνίζεται μετά τη γνωριμία του με μια νεαρή εργασία και αφού δει δεκάδες εργάτες να χάνουν τη ζωή τους σε ένα βιομηχανικό ατύχημα.

<a href="/nea/didymo-toy-mr-robot-epistrefei/63300">Το δίδυμο του "Mr. Robot" επιστρέφει</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο δίδυμο του "Mr. Robot" επιστρέφει

Στη δική του τηλεοπτική εκδοχή του Metropolis, την οποία δουλεύει από το 2016, o Εσμαϊλ θα αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου, σκηνοθέτη, εκτελεστικού παραγωγού και δημιουργού. Γνωστός από το “Mr. Robot”, το οποίο είχε συγκεντρώσει συνολικά 14 υποψηφιότητες για Emmy και είχε κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό τον Ράμι Μάλεκ (“Bohemian Rhapsody”), o Εσμαϊλ είχε επίσης σκηνοθετήσει και ήταν εκτελεστικός παραγωγός για το “Homecoming” του Amazon Prime. Το όνομά του θα δούμε επίσης κάτω από τον τίτλο του εκτελεστικού παραγωγού στα credits των επερχόμενων σειρών “Gaslit”, “The Resort,” “Angelyne,” καθώς και στο reboot του “Battlestar Galactica”.

Τα δικαιώματα της σειράς αγόρασε το Apple TV και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αυατραλία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εντυπωσιακό οπτικό υπερθέαμα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos