Μαρκ Ράφαλο & Χιού Λόρι σε tear-jerker του Netflix

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2022, 19:53
Συντάκτης:

Mια σειρά με αγαπημένο πρωταγωιστικό δίδυμο, αλλά και δυνατό λογοτεχνικό υπόβαθρο ετοιμάζει το Netflix.

<a href="/nea/vlack-mirror-epistrefei-me-7i-sezon/69607">To "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Βlack Mirror" επιστρέφει με 7η σεζόν

Ο Μαρκ Ράφαλο και ο Χιού Λόρι θα πρωταγωνιστήσουν στη μίνι σειρά «All the light we cannot see» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άντονι Ντορ.

Ένα βιβλίο βραβευμένο με Πούλιτζερ που παρέμεινε για περισσότερες από 200 εβδομάδες στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times και έχει πουλήσει σχεδόν 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Μαρί Λορ, μιας τυφλής έφηβης, και του Βέρνερ, ενός Γερμανού στρατιώτη, όταν οι δρόμοι τους συναντιούνται στην κατεχόμενη Γαλλία ενώ προσπαθούν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Για την αναζήτηση ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της έφηβης “Μαρί Λορ”, ζητήθηκαν να κάνουν αίτηση γυναίκες ηθοποιοί που είναι τυφλές ή έχουν χαμηλή όραση και ο ρόλος δόθηκε τελικά στην Άρια Μία Λομπέρτι. Ο Ράφαλο θα υποδυθεί τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, ενώ ο Λόρι τον ήρωα πολέμου, Ετιέν ΛεΜπλανκ

Την παραγωγή και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σον Λέβι (Night at the museum, Intnernship, Arrival, Free Guy, Stranger Things), ενώ τη σεναριακή διασκευή ο Στίβεν Νάιτ (Peaky Blinders, Spencer, See, Locke).  

Aυτά είναι τα τρέιλερ. Στο Netflix θα στριμάρει 2 Νοεμβρίου. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos