Μάιος γεμάτος Πέδρο Αλμοδόβαρ στη Nova

Δημοσίευση: 28 Απριλίου 2020, 03:51
Συντάκτης:

To «Πόνος και Δόξα», η τελευταία ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που ήταν υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αλλά και για τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, κάνει πρεμιέρα στη Nova αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 10 Μάϊου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

<a href="/home-cinema-streaming/human-voice/69526">The Human Voice </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Human Voice

Τα ευχάριστα νέα είναι διπλά: Η Nova πλαισιώνει την ταινία με ένα αφιέρωμα σε όλες τις ταινίες της τελευταίας δεκαετίας του Ισπανού δημιουργού. Από την Πέμπτη 7 Μάϊου και κάθε Πέμπτη του μήνα, στις 22:00, θα προβάλλεται μία από τις πιο πρόσφατες ταινίες του Πέδρο Αλμοδόβαρ, από το Novacinama2HD. Αναλυτικότερα:  

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

«Julieta», Δραματική, υποψήφια για το BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, με τους Ρόσι ντε Πάλμα, Έμα Σουάρες, Αδριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Γκράο. Υπόθεση: Μια τυχαία συνάντηση αλλάζει ξαφνικά τα σχέδια της Χουλιέτα για μετακόμιση από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα. Αποφασίζει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, περιμένοντας νέα από την κόρη της, την οποία έχει να δει 12 χρόνια. 

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

«Το δέρμα που κατοικώ» («The skin I live in»), Θρίλερ, βραβείο BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, με τους τους: Αντόνιο Μπαντέρας, Έλενα Ανάγια, Μαρίζα Παρέδες. Υπόθεση: Ένας πλαστικός χειρουργός, κυνηγημένος από τα οικογενειακά τραύματα του παρελθόντος, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα άφθαρτο δέρμα, κάνοντας πειράματα σε μια νέα γυναίκα την οποία κρατά αιχμάλωτη.

Πόνος και ΔόξαΠόνος και Δόξα

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

«Δεν κρατιέμαι» («I’m so excited»), Κωμωδία, με τους με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Πανέλοπε Κρουζ, Παθ Βέγκα, Χαβιέ Καμάρα. Υπόθεση: Ένα τεχνικό πρόβλημα θα κάνει άνω κάτω μια υπερατλαντική πτήση. Την ίδια στιγμή που οι πάντες κοιμούνται στην οικονομική θέση ναρκωμένοι από το προσωπικό, τα πράγματα στην business class βρίσκονται εκτός ελέγχου. Δυο πιλότοι και οι λιγοστοί επιβάτες που μένουν ξύπνιοι προσπαθούν πανικοβλημένοι να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι φροντιστές αποφορτίζουν το τεταμένο κλίμα με μια χορευτική διασκευή του «I’m so excited» των Pointer Sisters.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

«Πόνος και δόξα» («Pain and glory»), Κοινωνική ταινία, υποψήφια για το Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Αντόνιο Μπαντέρας, υποψήφια για BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών, ενώ ο Αντόνιο Μπαντέρας κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία του στις Κάννες, με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ. Υπόθεση: Σε δημιουργικό τέλμα και νιώθοντας τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, ένας σκηνοθέτης θυμάται σημαντικές συναντήσεις και στιγμές της ζωής του.

Ολόκληρο το αφιέρωμα με όλες τις παραπάνω ταινίες θα είναι διαθέσιμο στην ειδική κατηγορία «Pedro Almodovar» στην υπηρεσία Νova On Demand, από τη Δευτέρα 4 Μάϊου έως το τέλος του μήνα, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos