Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Ουίλ Σμιθ βοηθούν τον Αμαζόνιο

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Ουίλ Σμιθ βοηθούν τον Αμαζόνιο
Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2019, 14:43

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στον Αμαζόνιο έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία παγκοσμίως για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχουν στο κλίμα του πλανήτη, με πολλούς αστέρες του θεάματος να καλούν τους θαυμαστές τους να αναλάβουν δράση. Ο Leonardo DiCaprio και ο Will Smith αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης του τροπικού δάσους, πουλώντας αθλητικά παπούτσια.

Τα κέρδη από την ειδική σειρά αθλητικών παπουτσιών που δημιούργησαν μαζί η Allbirds (στην οποία ο DiCaprio είναι μέτοχος) και η εταιρεία βιώσιμης διαχείρισης υδάτων JUST που δημιούργησε ο Smith, θα πάνε εξολοκλήρου στην προστασία του Αμαζονίου. Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια διαθέσιμα, σε ανδρικά και γυναικεία νούμερα, με το κόστος να κυμαίνεται από τα 110 έως τα 130 ευρώ το ζευγάρι.

«Υπάρχει μονάχα μια Μητέρα Γη και είναι πάνω μας να την προστατέψουμε. Ο Αμαζόνιος της Βραζιλίας, η μεγαλύτερη μας καταβόθρα άνθρακα, καίγεται εδώ και ένα μήνα. Προμηθευόμαστε τα καπάκια από ζαχαροκάλαμο της JUST από την Βραζιλία, οπότε αυτό μας επηρεάζει βαθύτατα» δήλωσε ο Smith.

Στην συνέχεια εξήγησε πως «η συνεργασία με επιχειρήσεις που δημιουργούν καινοτόμες, βιώσιμες λύσεις είναι το κλειδί για το μέλλον μας και είναι σημαντικό να στηρίξουμε εκείνα τα brands που δίνουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνουν».

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2019, 14:43
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Horse girl

Horse girl

Σύνοψη: Η Sarah είναι μία γλυκιά outsider, αμήχανη, ελαφρώς θλιμμένη, καμία φορά λίγο αφελής,...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Village
20546
Feelgood
17474
Seven
13000
Odeon
9592