Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Ουίλ Σμιθ βοηθούν τον Αμαζόνιο

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2019, 14:43

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στον Αμαζόνιο έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία παγκοσμίως για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχουν στο κλίμα του πλανήτη, με πολλούς αστέρες του θεάματος να καλούν τους θαυμαστές τους να αναλάβουν δράση. Ο Leonardo DiCaprio και ο Will Smith αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης του τροπικού δάσους, πουλώντας αθλητικά παπούτσια.

Τα κέρδη από την ειδική σειρά αθλητικών παπουτσιών που δημιούργησαν μαζί η Allbirds (στην οποία ο DiCaprio είναι μέτοχος) και η εταιρεία βιώσιμης διαχείρισης υδάτων JUST που δημιούργησε ο Smith, θα πάνε εξολοκλήρου στην προστασία του Αμαζονίου. Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια διαθέσιμα, σε ανδρικά και γυναικεία νούμερα, με το κόστος να κυμαίνεται από τα 110 έως τα 130 ευρώ το ζευγάρι.

«Υπάρχει μονάχα μια Μητέρα Γη και είναι πάνω μας να την προστατέψουμε. Ο Αμαζόνιος της Βραζιλίας, η μεγαλύτερη μας καταβόθρα άνθρακα, καίγεται εδώ και ένα μήνα. Προμηθευόμαστε τα καπάκια από ζαχαροκάλαμο της JUST από την Βραζιλία, οπότε αυτό μας επηρεάζει βαθύτατα» δήλωσε ο Smith.

Στην συνέχεια εξήγησε πως «η συνεργασία με επιχειρήσεις που δημιουργούν καινοτόμες, βιώσιμες λύσεις είναι το κλειδί για το μέλλον μας και είναι σημαντικό να στηρίξουμε εκείνα τα brands που δίνουν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 100 καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα σύμφωνα με τον Guardian

Με μια πολύ πιο λογική και αναμενόμενη λίστα -σε σχέση με την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη...
2 ώρες
BOX OFFICE

Δεν έφτασε στα άστρα

To "Αd Astra" έδειξε να μην έχει καύσιμα όχι μέχρι τον Ποσειδώνα, ούτε καν...
3 ώρες

Δράμα 2019: Οι νέοι δημιουργοί αποκαλύπτονται - Μέρος 5ο

Το φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας έφτασε στο τέλος του και ένα...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Odeon
20272
Tanweer
11970
Odeon
7780