Το "The last of us" στο ΗΒΟ από τους δημιουργούς του Chernobyl

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2020, 15:32
Συντάκτης:

Ένα από τα κορυφαία video game της προηγούμενης δεκαετίας, το «The Last of Us», το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 για το PlayStation 3, θα γίνει τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του HBO.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Και μάλιστα με ένα hot team παραγωγής που θα απαρτίζουν ο δημιουργός του παιχνιδιού Νιλ Ντράκμαν και οι Κρεγκ Μάζιν και Γιόχαν Ρενκ, ο δημιουργός και ο σκηνοθέτης του αριστουργηματικού «Chernοbyl», οι οποίοι θα αναλάβουν το σενάριο και την παραγωγή, ενώ η Κάρολιν Στράους, μια εκ των παραγωγών του «Game of Thrones», θα συνεργαστεί μαζί τους στην παραγωγή.

Ο Γιόχαν Ρενκ σχολίασε εν'όψει των γυρισμάτων που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μετά την αναβολή λόγω κορονοϊού: «Είμαι παραγωγός στην σειρά. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή οπότε δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να σκηνοθετώ επεισόδια, αλλά είμαι μέρος της σειράς αυτής και σίγουρα θα σκηνοθετήσω τον πιλότο της. Και θα δούμε από εκεί και πέρα πώς θα πάει. Για το πως θα μεταφέρουμε τους βασικούς ήρωες του παιχνιδιού στην μικρή οθόνη, κάθε εβδομάδα έχουμε συζητήσεις για αυτό το θέμα εγώ με τον Κρεγκ και τον Νιλ, ο οποίος δημιούργησε και το παιχνίδι, για διάφορες προσεγγίσεις και το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers. Ο Τζόελ, ο οποίος επέζησε από το ξέσπασμα του ιού, αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies. Ενα ταξίδι με πολλές περιπέτειες.

Περισσότερα προσεχώς και ενώ το «The Last of Us Part 2» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 στις 19 Ιουνίου.

Update: Σύμφωνα με το Deadline, τον ρόλο του Joel για την σειρά πήρε ο αγαπημένος Πέδρο Πασκάλ που μάθαμε στο Game Of Thrones και πλέον τον απολαμβάνουμε στο Mandalorian, ενώ τον ρόλο της Ellie πήρε η Μπέλα Ράμσεϊ που έκλεψε την παράσταση στο “Game of Thrones” και είχε επίσης βασικό ρόλο στο τηλεοπτικό “His Dark Materials“. Η Άννα Τορβ από το Mindhunter και το Fringe και ο Γκαμπριέλ Λούνα (Agent of shield, Terminator Dark Fate) αποτελούν τις νέες προσθήκες στο καστ για την τηλεοπτική μεταφορά του playstation φαινόμενου. . 

Update: Το ΗΒΟ έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ με όλες τις σειρές της νέας σεζόν και φυσικά, τα πρώτα πλάνα από το "The last of us" έγιναν viral παντού: 

Update: Το τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι εντυπωσιακό και με φουλ δράση. Άντε, επιτέλους να δούμε και μια καλή μετα-αποκαλυπτική σειρά με ζόμπια που θα αντικαταστήσει το "The Walking Dead"...

Πρώτο επεισόδιο: 15 Ιανουαρίου 2023. 

Επίσημο τρέιλερ, συναρπαστικό, οι φαν του παιχνιδιού θα το εκτιμήσουν αναλόγως, όπως και το γεγονός της εμφάνισης των ζόμπι του παιχνιδιού, των clickers. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos