Και beach bar και θερινό σινεμά. Εμπειρία.

Δημοσίευση: 17 Aug 2020, 17:25
Συντάκτης:

Ένα κινηματογραφικό πανί, ένας προτζέκτορας, μερικά ηχεία, θετική διάθεση, κινηματογραφική μαγεία. 

<a href="/nea/cine-paris-epistrefei-kalokairi-toy-2024-ypo-tin-epimeleia-toy-cinobo/68668">To Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo

Στο MOVE IT σας έχουμε παρουσιάσει δεκάδες θερινούς κινηματογράφους. Όλοι υπέροχοι, προσφέρουν ατόφια σινεφιλική εμπειρία.

Με αφορμή πρόσφατες διακοπές στην Πρέβεζα, ανακαλύψαμε και μια διαφορετική έκδοση του θερινού σινεμά.

Στην παραλία Μονολιθίου λειτουργεί το πρώτο Beach bar στην Ελλάδα με Cine nights, το Blue Island. 

Στην ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, όπως ανακοινώθηκε από το European Best Destination, στην παραλία Μονολιθίου στην Πρέβεζα με τα 25 χιλιόμετρα ακτογραμμής, λειτουργούν πολλά και εξαιρετικά οργανωμένα beach bars.

O ιδιοκτήτης του Blue Island, Χάρης Νατσούλης, υλοποίησε μια ιδέα που για αρκετό καιρό δούλευε στο μυαλό του.: Βραδιές κινηματογράφου με κλασσικές και δημοφιλείς ταινίες από το Netflix.

Ο κ. Νατσούλης δεν ήταν καθόλου επιφυλακτικός, αφού εξ αρχής πίστεψε στην ιδέα και δικαιώθηκε, καθώς οι βραδιές κινηματογράφου που πραγματοποιούνται κάθε βράδυ Τετάρτης  συνδυάζονται με το Bar station και εξαιρετικά καλοκαιρινά κοκτέιλς αλλά και υπέροχη θέα στην ακτή του Μονολιθίου.

Το στήσιμο και η λειτουργία της βραδιάς κινηματογράφου είναι απαιτητική αφού το κατάστημα για την ώρα της προβολής πρέπει να διαμορφωθεί ανάλογα, όμως η ιδέα αυτή αγκαλιάστηκε θερμά από ντόπιους και επισκέπτες, όπως και εμείς. 

Αν βρεθείτε στην Πρέβεζα, να το επισκεφθείτε, αξίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos