Ίρβιν Γουέλς και Μπρετ Ίστον Έλλις θα γράψουν σειρά!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2020, 16:16
Συντάκτης:

Αυτή κι αν είναι σύμπραξη… Ο Ίρβιν Γουέλς - συγγραφέας του «Trainspotting»- και ο Μπρετ Ίστον Έλλις - ο άνθρωπος που έγραψε το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε το «American Psycho»- πρόκειται να συνεργαστούν στα πλαίσια νέας τηλεοπτικής σειράς γύρω από την κουλτούρα της αμερικανικής ταμπλόιντ δημοσιογραφίας.

<a href="/nea/mr-mayor-oi-dimioyrgoi-toy-30-rock-epistrefoyn/63646">"Mr. Mayor": Οι δημιουργοί του "30 Rock" επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Mr. Mayor": Οι δημιουργοί του "30 Rock" επιστρέφουν

Η σειρά φέρει, η οποία προς το παρόν φέρει τον τίτλο «American Tabloid», θα εξιστορεί την πορεία ενός εντύπου ανά τις δεκαετίες. Φυσικά, επειδή μιλάμε για ταμπλόιντ, συνεπάγεται ότι για τους εργαζόμενους σε αυτό έννοιες όπως πολιτική ορθότητα ή ηθική είναι σχεδόν… άγνωστες λέξεις!

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του project, οι δυο συγγραφείς είναι κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα, η εταιρεία Burning Wheel έχει συνεργαστεί ξανά με τον Γουέλς στο «Creation Stories», ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον Άλαν ΜακΓκι, την γνωστή φιγούρα της βρετανικής μουσικής σκηνής και ιδρυτή της θρυλικής πλέον Creation Records.

Η παραγωγός του, Σέλεϊ Χάμμοντ, δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό το project απαιτεί σεναριογράφους που δεν συγκρατούνται εύκολα και θα πάνε πέρα από το σημείο στο οποίο θα τολμούσαν να πάνε οι περισσότεροι. Είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι που είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε μια συμφωνία, ώστε να πετύχουμε ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας με τη συμβολή του απίστευτου ταλέντου των Μπρετ και Ίρβιν. Θα είναι και η πρώτη επαγγελματική τους συνεργασία. Με την υποστήριξη που θα λάβουν ώστε να εγγυηθούμε την ελευθερία της δημιουργικής τους έκφρασης, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβούν συναρπαστικά πράγματα».

Το πιο συναρπαστικό πράγμα που περιμένουμε προς το παρόν είναι να μην πλακωθούν οι Μπρετ και Ίρβιν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos