Η μικρού μήκους “Not Your Typical Road Trip” ζητάει την βοήθειά σας

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2020, 14:02

Η ταινία μικρού μήκους “Not Your Typical Road Trip” ζητάει την βοήθειά σας.

Ένα φιλμ που προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα, η Βίκυ Αναστασιάδου και η Νεφέλη Αθανασάκη, από το τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Η ταινία αφηγείται μία ιστορία για τέσσερις φίλες. Όλες µεγαλωµένες στην πόλη, ακούν ποπ µουσική, αγαπούν το καλοκαίρι και ζουν τη ζωή τους όσο πιο έντονα µπορούν. Αυτό το καλοκαίρι, θα βρεθούν όλες µαζί σε ένα χωριό. Κατά τη διάρκεια ενός πανηγυριού οι τέσσερίς τους θα µάθουν καλύτερα η µία την άλλη, αλλά και η κάθε µία τον εαυτό της.

H όρεξη για ζωή και νέες εµπειρίες -που κάποιες φορές βγαίνει εκτός ορίων και αγγίζει την απληστία µας τραβούν το ενδιαφέρον και είναι η κινητήριος δύναµη αυτής της ταινίας.

Η ταινία θα γυριστεί στο χωριό Ροδολίβος, στις Σέρρες από οµάδα φοιτητριών του τµήµατος Κινηµατογράφου του ΑΠΘ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στεφάνια Σωτηροπούλου, Μελίνα Κοτσέλου, Ελένη Γεωργάκη και η Κατερίνα Μητροπούλου. Σκηνοθετούν η Βίκυ Αναστασιάδου και Νεφέλη Αθανασάκη, σε παραγωγή Αλκαίου Νικολάου και Ιωάννας Λούρα.

Παρά την σκληρή πραγµατικότητα της καραντίνας, η ταινία µας βρίσκεται στο στάδιο της προ παραγωγής, και προχωράει κυρίως µέσω βίντεο κλήσεων. Μπορείτε να µάθετε περισσότερα για την ταινία και να γίνετε κομμάτι της στην καμπάνια crowfunding που έχει στηθεί εδώ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos