Η Kέιτ Ουίνσλετ ανταποκρίτρια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2024, 14:36
Συντάκτης:

Η Κέιτ Ουίνσλετ συνεχίζει τους ρόλους με ιστορικό ενδιαφέρον και στο επόμενο φιλμ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, θα μετατραπεί σε ανταποκρίτρια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, υποδυόμενη την Λι Μίλερ.

<a href="/nea/tont-heins-kai-keit-oyinslet-gia-ivo/70024">Τοντ Χέινς και Κέιτ Ουίνσλετ για το ΗΒΟ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤοντ Χέινς και Κέιτ Ουίνσλετ για το ΗΒΟ

Η βιογραφική ταινία θα αφορά την ζωή της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου, μοντέλου και ανταποκρίτριας του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία φωτογράφιζε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για την Vogue.

Τα γεγονότα που θα εξιστορούνται στην ταινία, βασίζονται στην επίσημη βιογραφία της,  «The Lives of Lee Miller».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένους που θα δουλέψω με την Kate Winslet, για να μοιραστώ την ζωή της μητέρας μου. Ο σεβασμός της για την αλήθεια κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη της οικογένειας μου και την δική μου και γι’ αυτό τους επιτρέψαμε να έχουν πλήρη πρόσβαση σε κάθε αρχείο συνεντεύξεων και γενικότερο υλικό» δήλωσε ο γιος της Μίλερ, Άντονι Πένροουζ.

Θα σκηνοθετήσει η Έλεν Κούρας στην πρώτη της μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, υποψήφια για Όσκαρ με το ντοκιμαντέρ «The betrayal» το 2009, ενώ έχει υπάρξει διευθύντρια φωτογραφίας στο «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» του Μισέλ Γκοντρί.

Στο δυνατό ακστ συναντάμε επίσης τους Τζος Ο’Κόνορ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Αντρέα Ρίζμπορο, Μαριόν Κοτιγιάρ. Ακολουθεί το τρέιλερ, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos