Η DC διώχνει και τον Black Adam

Δημοσίευση: 23 Δεκ. 2022, 18:41
Συντάκτης:

Όταν κυκλοφόρησε το «Black Adam», οι παραγωγοί ταινίας περίμεναν περισσότερα από τα 400 εκατομμύρια δολάρια που έφερε στο παγκόσμιο box office.

<a href="/multimedia-trailer/o-gkai-ritsi-kai-oi-dikoi-toy-adoxoi-mpastardi/69373">Ο Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γκάι Ρίτσι και οι δικοί του "Άδωξοι Μπάσταρδη"

Ο Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σαφράν αποφάσισαν λοιπόν για το νέο σύμπαν της DC πως ο «Black Adam» δεν θα υπάρχει πουθενά. Tην  είδηση επιβεβαίωσε ο Ντουέιν Τζόνσον, για τον οποίο η ταινία ήταν ένα από τα όνειρά του.

«Φίλοι μου, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με το μέλλον του Black Adam στο νέο σύμπαν της DC. Συναντήθηκα με τον Τζέιμς Γκαν και ο χαρακτήρας δεν θα βρίσκεται στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας στο νέο σύμπαν της DC. Ωστόσο συμφώνησαν να συνεχίσουν να διερευνούν τρόπους με τους οποίους ο Black Adam μπορεί να μπει σε μελλοντικά κεφάλαια στο multiverse της DC».

Η απόφαση για το «Black Αdam» ήρθε λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Χένρι Κάβιλ από τον ρόλο του Superman, καθώς πλέον θέλουν να εστιάσουν σε πιο μικρό ηλικιακά σταρ. Ο 39χρονος ηθοποιός το είχε επίσης επιβεβαιώσει:

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos