ΣΕΙΡΕΣ

Η αντεπίθεση της DC με τον Τζέιμς Ουάν

Δημοσίευση: 5 Μαΐου 2018, 19:02
Συντάκτης:

Μετά τον κινηματογραφικό «Aquaman», DC Comics και Warner προσπαθούν να επεκτείνουν το δικό τους κοινό κινηματογραφικό σύμπαν και στην τηλεόραση, σαν απάντηση στην Μarvel και θα συνεργαστούν εκ νέου με τον Τζέιμς Ουάν.

<a href="/tainies/aquaman-and-lost-kingdom/69211">Aquaman and the Lost Kingdom</a>ΣΧΕΤΙΚΑAquaman and the Lost Kingdom

Ο σπουδαίος δημιουργός μεγάλων επιτυχιών τρόμου (Saw, Insidious, Conjuring), έχει επωμιστεί να τρέξει σε τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων τις περιπέτειες της διάσημης σειράς κόμικ με τον σούπερ ήρωα «The Swamp Thing».

Η ιστορία θέλει την Άμπι Αρκέιν να επιστρέφει στην γενέτειρά της Λουιζιάνα, για να μελετήσει έναν επικίνδυνο για την ανθρωπότητα ιό που φαίνεται να ξεκίνησε από τους βάλτους. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται τον επιστήμονα Άλεκ Χόλαντ, ο οποίος δολοφονείται αλλά επιστρέφει στην ζωή σαν μετενσάρκωση του Swamp Thing...

Στην σεναριακή τροποποίηση εμπλέκονται οι Μαρκ Βερχάιντεν (Daredevil, Ash vs Evil Dead, Battlestar Galactica» και Γκάρι Ντόμπερμαν (It), ενώ να θυμίσουμε ότι την συγκεκριμένη ιστορία είχε μεταφέρει αποτυχημένα στην μεγάλη οθόνη ο Ουές Κρέιβεν το 1982.

Update 18/4/19: Πρώτο teaser για τα 10 επεισόδια της σειράς που θα ξεκινήοσυν να προβάλλονται στις 31 Μαϊου στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με τίτλο DC Universe. Στο καστ οι Henderson Wade (Riverdale), Jennifer Beals, Virginia Madsen, Will Patton.

Update 25/4/19: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ είναι πολύ περισσότερο horror και ελάχιστα super hero:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos