Το «Γάμος αλα Ελληνικά 3» γυρίστηκε στην Ελλάδα και έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2022, 13:46
Συντάκτης:

Πριν 20 χρόνια, το πρώτο «My big fat Greek wedding», γκρέμισε τα ταμεία.

Μια εντελώς γραφική ηθογραφική χαζομαρούλα με ελληνικά πεθερικά και μετανάστες στο εξωτερικό που πάντως άρεσε στο κοινό και έκανε και έσοδα περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Είναι αυτό πολύ σημαντικό για κάποιους.

Πήρε και οσκαρική υποψηφιότητα σεναρίου.

Η Νία Βαρντάλος, εμπνευστής του εγχειρήματος, προφανώς και αναμείχθηκε σε sequel (που έφερε έσοδα λιγότερα από 100 εκατομμύρια) και αποφάσισε να το ξεχειλώσει, με τρίτη ταινία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

Η οποία ξεκίνησε τα γυρίσματά της στην Αθήνα και την Πλάκα, όπως μας ενημέρωσε η ίδια με σχετικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μάλιστα (σαν να μην έφταναν όλα αυτά), θα το σκηνοθετήσει, κάτι που θα επιχειρήσει για πρώτη φορά μετά το 2009 και το «I Hate Valentine’s Day».

Update: Η τρίτη ταινία βρίσκει την Τούλα, τον Ίαν και το σόι να επισκέπτονται την Ελλάδα μετά τον θάνατο του μπαμπά, για να αναζητήσουν το χωριό που γεννήθηκε. Συγκινήσεις και έρωτες θα μεσολαβήσουν. Το τρέιλερ μοιάζει με ελληνικό καρρτ ποστάλ και είναι όσο γραφικό μπορεί να φανταστεί κανείς, στο πνεύμα των προηγούμενων ταινιών. Στις αίθουσες 8 Σεπτεμβρίου. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos