Το Game of Thrones επικράτησε στα Δημιουργικά Βραβεία ΕΜΜΥ

Το Game of Thrones επικράτησε στα Δημιουργικά Βραβεία ΕΜΜΥ
Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2019, 15:16
Συντάκτης:

Μια εβδομάδα πριν δοθούν τα βραβεία Primetime EMMY, δίνονταν τα Δημιουργικά Βραβεία ΕΜΜΥ (Creative Arts EMMY Awards) και όπως ήταν αναμενόμενο το «Game of Thrones» επικράτησε.

ΣΧΕΤΙΚΑΦύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones

Η δημοφιλής σειρά του HBO απέσπασε συνολικά δέκα βραβεία, ενώ το Τσέρνομπιλ του ίδιου δικτύου, επτά. Τα Δημιουργικά Βραβεία απονέμονται σε όσους εργάζονται πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή μιας σειράς ή τηλεοπτικής εκπομπής. Συγκεκριμένα, την Κυριακή βραβεύτηκαν παραγωγοί, διακοσμητές πλατό, υπεύθυνοι επεξεργασίας βίντεο, σχεδιαστές κοστουμιών, μακιγιέρ, κινηματογραφιστές, διευθυντές κάστινγκ και ηχολήπτες. Επιπλέον, βραβεία απονέμονται και σειρές κινουμένων σχεδίων, διαφημίσεις και γκεστ ηθοποιών.

Το «Game of Thrones» κέρδισε για το κάστινγκ, τα κοστούμια fantasy/sci-fi, το μοντάζ, τον σχεδιασμό και γραμματοσειρά των τίτλων αρχής, την μουσική, το μακιγιάζ, την ηχοληψία, τα ειδικά εφέ και τους κασκαντέρ. Τα πέντε από τα δέκα βραβεία δόθηκαν στο τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν με τίτλο «The Long Night», το οποίο αναμένεται να κερδίσει και στα primetime EMMY.

Το «Τσέρνομπιλ» κέρδισε βραβεία για την παραγωγή, την φωτογραφία, το μοντάζ, την μουσική, τα ηχητικά και οπτικά εφέ.

Η κωμική σειρά της Εϊμι Σέρμαν - Παλαντίνο «The Marvelous Mrs. Maisel» κέρδισε τέσσερα ΕΜΜΥ στις κατηγορίες φωτογραφία, κοστούμια (εποχής), μακιγιάζ/κομμώσεις και μουσική.

Η 71η τελετή απονομής των EMMY, θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft Theater στο Λος Αντζελες, την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463