Το "Friends: The Reunion" στις οθόνες σας

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2021, 13:36

Το Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, θα μεταδώσει σε πρώτη προβολή το ειδικό επεισόδιο Friends: The Reunion το Σάββατο 29 Μαΐου, στις 9:00 μ.μ., το οποίο θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμο στον on demand κατάλογό του Vodafone TV.

gossip girl hbo maxΣΧΕΤΙΚΑ"Gossip girl" season 1: "Oh, the drama!"

Για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, το καστ της σειράς τα «Φιλαράκια» επανενώνεται για να γιορτάσει την αγαπημένη και άκρως επιτυχημένη κωμική σειρά. Γυρισμένο στο αρχικό πλατό, το "Friends: The Reunion" παρουσιάζει την Jennifer Aniston, την Courteney Cox, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον Matthew Perry και τον David Schwimmer, μαζί με τον συντονιστή James Corden και μια πλειάδα αστέρων που προσκλήθηκαν ειδικά για την περίσταση, καθώς ξαναζούν αγαπημένες και αξέχαστες στιγμές της σειράς, σε μια ειδική εκπομπή που τιμά την εμβληματική σειρά.

Εντυπωσιασμένα από τις σχολαστικές λεπτομέρειες του αποκατασταθέντος σκηνικού, τα φιλαράκια αναπολούν τον δεσμό που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σειράς πριν καθίσουν σε ένα υπαίθριο πλατό μπροστά από το εμβληματικό σιντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς.

Τα "Φιλαράκια" μιλούν για το "Friends: The Reunion"

Πλαισιωμένο από τον συντονιστή James Corden και ένα ενθουσιώδες κοινό, το καστ μοιράζεται τις αγαπημένες - και τις λιγότερο αγαπημένες - στιγμές του στο πλατό, συζητά για το πώς προσαρμόστηκε στη φήμη, διαγωνίζεται σε ένα κουίζ με trivia για τα Φιλαράκια, διαβάζει σελίδες σεναρίου από αξέχαστες σκηνές, παρακολουθεί στιγμιότυπα με ξεκαρδιστικά bloopers και πολλά άλλα.

Καθώς η βραδιά φτάνει στο τέλος της, το βασικό καστ ξαναθυμάται τα γυρίσματα του συγκινητικού τελευταίο επεισοδίου της σειράς, συλλογίζεται πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή των χαρακτήρων τους σήμερα και υπόσχεται να μην αφήσει να περάσουν άλλα 17 χρόνια πριν από την επόμενη επανένωσή του.

Το FRIENDS: THE REUNION είναι ένας εορτασμός χωρίς σενάριο της επιτυχημένης κωμικής σειράς που προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004. Με 236 επεισόδια που κάλυψαν πάνω από δέκα σεζόν και προβλήθηκαν σε 220 χώρες, το Friends ήταν η υπ’ αριθμόν 1 τηλεοπτική κωμική σειρά για έξι συνεχόμενες σεζόν, με μέσο όρο 25 εκατομμύρια θεατές την εβδομάδα - και πάνω από 52 εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν ζωντανά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Σε όλη τη διάρκεια προβολής του και σε διάφορες πλατφόρμες, το “Friends” έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια φορές μόνο στις Η.Π.Α.

Ο Ben Winston σκηνοθέτησε το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα και το συμπαρήγαγε μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς των “Friends”, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane. Διάρκεια: περίπου 105 λεπτά. Photo credit: Τέρενς Πάτρικ.

Aυτοί είναι οι διάσημοι guest stars που θα δούμε στο "Friends: The Reunion".

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ