To Φεστιβάλ της Tribeca ετοιμάζεται να υποδεχθεί θεατές

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2021, 18:36
Συντάκτης:

Μετά από την αναβολή του φεστιβάλ το 2020 λόγω της πανδημίας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca επιστρέφει με φυσική παρουσία φέτος, το οποίο γίνεται εφικτό με εξωτερικές προβολές σε όλη την πόλη.

<a href="/nea/untold-film-festival-paroysiase-programma-toy/67618">Το Untold Film Festival παρουσίασε το πρόγραμμά του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Untold Film Festival παρουσίασε το πρόγραμμά του

«Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca γεννήθηκε από την αποστολή μας να φέρουμε κοντά τους ανθρώπους έπειτα από την επίθεση της  11/9. Το κάνουμε ακόμα», δήλωσε ο συνιδρυτής του Φεστιβάλ Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Και καθώς η Νέα Υόρκη αναδύεται από τη σκιά του COVID-19, φαίνεται σωστό να φέρουμε τους ανθρώπους ξανά μαζί για το φεστιβάλ στην 20ή επέτειο».

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 20 Ιουνίου, με προβολές στο Μανχάταν στο Brookfield Place, στο Pier 57 Rooftop, στο The Battery και στο Hudson Yards. τα Empire Outlets στο Staten Island  και στο MetroTech Commons στο Μπρούκλιν. Άλλες προβολές έχουν προγραμματιστεί και για άλλους δήμους (το περασμένο καλοκαίρι, η Tribeca είχε ένα drive-in στην παραλία Orchard).

Τον Ιανουάριο, ο κυβερνήτης Andrew Cuomo είχε προαναγγείλει την επιστροφή του φεστιβάλ, ενώ ανακοίνωσε ένα σχέδιο για να ανοίξει ξανά τον τομέα των τεχνών, ο οποίος έχει καταστραφεί από την πανδημία. Ορισμένοι πολιτιστικοί χώροι θα αρχίσουν να ανοίγουν εκ νέου με τα πρωτόκολλα δοκιμών COVID-19 και ο δήμαρχος Bill de Blasio μοιράστηκε ένα σχέδιο για τη δημιουργία κέντρων εμβολιασμού για τους εργαζόμενους του Μπρόντγουεϊ, με την ελπίδα να ξαναρχίσει το θέατρο.

«Η Tribeca είναι μια κοινότητα με τους πιο ανθεκτικούς και ταλαντούχους αφηγητές στον πλανήτη. Σε 20 χρόνια, η κοινότητα των δημιουργών και των συνεργατών μας έχουν γίνει οικογένεια», δήλωσε η συνιδρυτής της Tribeca Jane Rosenthal. «Αυτό το καλοκαίρι είμαστε ενθουσιασμένοι για την επανένωση καθώς το Tribeca γίνεται το επίκεντρο ζωντανής ψυχαγωγίας σε γειτονιές σε όλη τη Νέα Υόρκη».

Το φεστιβάλ αναφέρει ότι θα συνεργαστεί το υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης για πρωτόκολλα ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos