"The Falcon and the Winter Soldier": Πατάει γκάζι στο τρέιλερ

Δημοσίευση: 11 Δεκ. 2020, 18:39
Συντάκτης:

Η Disney στο πλαίσιο του Investor's Day, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την σειρά «The Falcon and The Winter Soldier», η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, στις 19 Μαρτίου 2021 και θα αποτελείται από 6 επεισόδια.

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Η σειρά θα μας μεταφέρει στις νέες περιπέτειες των Άντονι Μάκι (Falcon) και Σεμπάστιαν Σταν (Winter Soldier) μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame.

Το βάρος της κληρονομιάς της ασπίδας του Captain America πρέπει να το διαχειριστεί ο Falcon που θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Winter Soldier. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.

 

 

Show runner της σειράς ο Μάλκολμ Σπέλμαν, παραγωγός του τηλεοπτικού Empire, ενώ πίσω από την κάμερα σε όλα τα επεισόδια θα καθίσει η Κάρι Σκόγκλαντ, σκηνοθέτιδα αρκετών επεισοδίων στα Vikings, The Walking Dead, Handmaid’s Tale, Loudest Voice.

Το τρέιλερ υπόσχεται -τι άλλο;- καταιγιστική δράση.

Update: Επίσημο τρέιλερ που προβλήθηκε με αφορμή το Super Bowl

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos