Έρχεται VR video game Peaky Blinders!

Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2019, 09:40
Συντάκτης:

Έχουμε πραγματάκια να περιμένουμε οι φανατικοί του "Peaky Blinders" (που δεν είμαστε καθόλου λίγοι και είμαστε και πολύ φανατικοί).

<a href="/nea/netflix-shediazei-2-spin-seires-peaky-blinders/69196">Το Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix σχεδιάζει 2 spin-off σειρές Peaky Blinders

Καταρχήν, αναμένουμε την 5η σεζόν και την ανακοίνωση της ημερομηνίας από το BBC. 

Eδώ η γνώμη μας για την 4η σεζόν.

Έπειτα, είναι η επερχόμενη μεγάλου μήκους κινηματογραφική ταινία που σχεδιάζεται.

Και πλεον, ετοιμάζεται και VR video game σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά. Όπως ανακοίνωσε και  ίδιος ο Κίλιαν Μέρφι στο Instagram, θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2020.

Η Endemol συνεργάζεται με τη Curve Digital και τη FuturLab για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι αφηγηματικής δράσης εμπνευσμένο από την επική δραματική γκανγκστερική σειρά για κονσόλα και PC. Οι προγραμματιστές δήλωσαν ότι το παιχνίδι θα έχει «εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό» που θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγχουν «όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες» καθώς και τοποθεσίες από τη σειρά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Curve Digital, Ντομινίκ Γουίτλι δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Endemol Shine Group σε αυτό το μοναδικό IP. Η σειρά ‘’Peaky Blinders’’ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου με τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές και οι χαρακτήρες και οι ιστορίες θα μεταμορφωθούν τώρα σε μια διαδραστική εμπειρία. Δεν μπορώ να περιμένω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos